Styled by Manon: Look #7 / statement bomberjack

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je een zilveren statement bomberjack kunt combineren!

Statement bomberjack

We zeiden het al eerder: een bomberjack mag aankomend seizoen niet in je kast ontbreken! Manon laat in deze look zien dat je best nog een stapje verder kunt gaan met bijvoorbeeld een zilveren statement bomberjack. De truc zit ‘m in de rest van je styling. Dit bomberjack is al zó opvallend, dat je niet veel meer nodig hebt om een kick ass look te creëren. Juist niet. Dit stamenent jack is het mooist als je de rest heel rustig houdt. Een wit T-shirt eronder geeft het geheel een frisse uitstraling en een grijze jeans (let wel goed op de kleur, dat deze niet teveel ‘vloekt’ met het bomberjack) zorgt ervoor dat de look niet te donker wordt (zoals het geval kan zijn met een zwarte jeans). Maak de look af met zwarte accessoires met ook een cleane uitstraling. Voel je nog de behoefte om sieraden aan je look toe te voegen? Kies dan hele minimalistische zilveren sieraden, niet te veel en niet te heftig!

P.S. Weet je wat ook fantastisch staat bij deze look? Een lekker uitgeslapen koppie! Elske geeft je dé tips voor een goede nachtrust. 

statement bomberjack

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Supertrash

2. American Vintage

3. Dorothy Perkins

4. Asos

5. Asos

[/red_box]