Summer beauty: Tinted Moisturizer

Eens in de zoveel jaar wordt er een beauty product gelanceerd dat tot een Furby of Flippo-achtige hype leidt. Na de introductie van BB, CC creams en tinted moisturizers heeft elk zichzelf respecterend merk wel een lichte variant van een foundation in hun collectie.

We zijn bij MonStyle heus niet vies van een likje foundation (deze is bijvoorbeeld te gek!), zeker in de koude en gure wintermaanden helpt een klein laagje foundation echt fantastisch tegen een rode neus en schrale wangen, maar als de zomer hoogtij viert is het wel zo verstandig om te investeren in een fijne tinted moisturizer die genoeg dekking biedt maar niet van je gezicht afsmelt. Ook tijdens een dagje strand kun je je soms net wat zekerder voelen met een klein laagje kleur (ook in de zomer steken hormonen en andere onverklaarbare puistjes helaas gewoon de ‘kop ‘ op) en deze acht mooimakers geven je precies genoeg dekking maar liggen er letterlijk ‘niet te dik bovenop‘.

Ondanks dat de meeste van onderstaande tinted moisturizers ook een zonnefactor bevatten is die SPF 15 natuurlijk lang niet genoeg om je gezicht tegen de felle zomerzon te beschermen! Heb je geen zin in een dikke laag witte sunblock die maar niet in lijkt te willen trekken, maar vind je een écht goede bescherming tegen schadelijke UV stralen wel belangrijk dan is deze super lichte vloeibare sunblock een goede tip.

Het meerendeel van de acht tinted moisturizers die onze selectie gehaald hebben horen bij de wat duurdere merken en om de aanschafprijs van te verdedigen: ze werken fantastisch en je kunt ze natuurlijk ook tijdens alle andere seizoenen gebruiken!

Tinted Moisturizer

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Laura Mercier

2. Chanel

3. Nars

4. Smashbox

5. Bobbi Brown

6. N7

7. Bourjois

8. Max Factor

[/red_box]