Summer essential: Comfortabele pointed flats

Met een korte maar intensieve stedentrip of juist een lange zomervakantie in het vooruitzicht op zoek naar een schoentje dat zowel chic en comfortable is? Deze zomer maak je een punt met pointed flats! Een gave update van de klassieke ballerina flat; de goed gepunte loafer is dé manier om wat extra sophistication toe te voegen aan je dagelijkse outfits. Misschien niet voor de high-heel-loving women of this world, maar de flat-shoe is having a big fashion moment. By the way: ook de Victoria Beckham’s van deze wereld hebben wel eens een flat day.

Als je meer ziet in een wat steviger schoentje zijn deze zomerse booties ook een kijkje waard.

Onze selectie van comfortabele gepunte ‘low-riders’ kunnen makkelijk gedragen worden op iedere moment van de dag! Onder een chique avondjurkje staan ze net zo prachtig als in combinatie met je slouchy gescheurde jeans. In drukke prints, metallics, pointy hardware, met studs of met aparte details: pointed flats zijn er in alle gedaantes. Of je nu kiest voor een designer paar of een high street exemplaar, met de pointy flats maak je sowieso een knappe indruk.

street_style_pointed_flats

 

 

Pointed flats

 

Shop de pointed flats hier

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. H&M

2. Alexander McQueen

3. Asos

4. Zara

5. Jimmy Choo

6. Valentino

7. Nelly

8. Asos

9. Tabitha Simmons

10. H&M

[/red_box]