Tips om dé perfecte outfit te creëren

Fashion bloggers hebben vaak een andere kijk op outfits dan people like u. Ze hebben vaak meer gevoel voor styling. Hoe doen ze dat toch? Wij hebben ze ondervraagd en zijn achter dé geheimen van fashion bloggers gekomen. En het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Met deze 8 tips gaat styling jou vast ook veel makkelijker af.

1. Kleur
Voeg altijd een beetje kleur toe aan je outfit. Heb jij bijvoorbeeld een all black outfit aan? Draag dan een tas met kleur. Ga voor een opvallende kleur zoals blauw, rood of groen. Zo geef je de outfit een kleine kleurige touch.

2. Korte jurkjes met print
Kies voor een outfit waar je mee opvalt. Ga voor een iets korter jurkje met een print die helemaal bij jouw stijl past. Dan zul je er never nooit saai uitzien. Wil je het nog opvallender hebben? Mix dan prints met prints. Draag bijvoorbeeld nog een paar schoenen onder het jurkje met een totaal andere print.

3. Contrast
Draag contrasterende kleuren. Heb je bijvoorbeeld een roze jurkje aan? Kies er dan bijvoorbeeld een bruine tas bij en draag daaronder witte sneakers. Zo speel je met verschillende kleuren en creëer je een unieke look.

4. Lichaamsvorm
Haal het beste uit je lichaamsvormen door middel van een high waisted jeans of een off shoulder top. Dit staat vrouwelijk en je kunt op deze manier laten zien wat je in huis hebt.

5. Basic
Weet je niet wat je moet dragen? Ga dan voor een basic outfit. Een skinny jeans met een wit t-shirt doet het altijd goed. Met accessoires kun je je look helemaal eigen maken. Zo val je op terwijl je gewoon een basic outfit aanhebt.

6. Zwart wit
Als je zwart wit met elkaar combineert valt dit sowieso op omdat het 2 totaal verschillende kleuren zijn. Je kunt ook kiezen voor een zwart wit geblokte print.

7. Jumpsuit
Als je geen zin hebt om lang voor de spiegel te staan kun je kiezen voor een kleurrijke jumpsuit. Zo heb je met één kledingstuk al een opvallende outfit. Sneakers eronder, leren jasje erop en je bent al klaar.

8. Knoopjes
Speel met de knoopjes van je blouse. De ene keer alles dicht en de andere keer 2 knoopjes open in combinatie met een toffe ketting. Zo kun je het sexy of juist heel degelijk maken. Wees creatief!

READ NEXT:


>

Source: polinefashion