Tips voor wanneer je al je outfits saai vindt

Alle kleding in je kast heb je allemaal een keer aan gehad. Jij hebt al meerdere keren dezelfde outfit aan gehad en het begint een beetje saai te worden. In het weekend koop je snel een nieuwe top voor diezelfde avond, maar na deze een paar weken te hebben gedragen, ben je weer terug bij af. Alle outfits die je hebt, vind je saai. Wat te doen? Wij hebben een aantal tips voor je.

1. Statement schoen

Wanneer je je outfit saai vindt, helpt het om opvallende schoenen aan te schaffen. Door dit item moet je juist de rest van je outfit een beetje rustig houden, want anders wordt het weer te druk. Denk bijvoorbeeld aan een sneakers met een leopard print, stoere bikerboots met studs, felgekleurde laarsjes of een metallic loafer. Als je eenmaal zo’n statement schoen hebt, zal het je verbazen hoe eenvoudig je deze kan combineren.

2. Meer accessoires en goed ordenen

Wat je outfit natuurlijk altijd mooier maakt, zijn sieraden. Ga wanneer je een basic outfit draagt voor wat opvallende sieraden, zoals een statement ketting of een aantal kleine bij elkaar, of grote, glimmende oorbellen. Wat ook slim is, is om je sieraden op een plek neer te leggen waar je er makkelijk bij kan en ze goed geordend hebt. Zo heb je je sieraden snel uitgekozen en kost het niet veel moeite als je ’s ochtends haast hebt. En vergeet niet: onderschat nooit de kracht van een riem.

3. Probeer nieuwe outfits

Ga in je weekend eens goed kijken wat er allemaal in je kast hangt en maak combinaties die je niet eerder hebt gedragen. Als je iets aan hebt wat goed staat, kan je er een foto van maken, zodat je weer wat outfits achter de hand hebt voor als je even niet weet wat je aan moet doen.

4. Voeg een printje toe

Vaak zijn je outfits saai, omdat je vooral items draagt die een basic kleur hebben of model. Maar wanneer je een printje aan je garderobe toevoegt kunnen wij je verzekeren dat je outfits zeker niet meer saai zijn! Denk bijvoorbeeld aan een panterprint jeans die nu een echte trend zijn, een slangenprint blouse of flared met een dierenprint.

READ NEXT
Met deze key pieces is je basic outfit nooit saai
Deze boots maken je outfit af
De ideale date night outfit voor vandaag