To panty or not to panty?

Het grote dilemma zo tijdens de feestdagen blijft: draag ik vanavond wel of geen panty? En wanneer draag je een panty, en wanneer kun je ‘m ook gewoon thuis laten?

Aangezien we tijdens de feestdagen veel jurkjes, rokjes en playsuits dragen is het in deze tijd ook een lastige vraag. Maar geen slapeloze nachten meer, want wij geven je namelijk hét advies!

Tijdens het kerstdiner bij je oma thuis, kun je het beste je panty achterwege laten. De verwarming staat daar waarschijnlijk op bijna 30 graden en de openhaard is ook nog aan.

Heb jij mooie benen en hoef jij geen vijf kilometer buiten door de sneeuw te lopen? Laat je panty dan ook maar thuis. Maar ga jij daarna nog de stad in met je vriendinnen en lekker uit? Dan kun je beter wel een panty dragen (het liefst zwart), aangezien je toch echt de kou moet trotseren in de avond. En omdat het geen zomer meer is, is het wel handig om een panty aan te trekken.

Als je iets dunnere benen wilt creëren dan kun je het beste voor een dunnere panty gaan tussen de 20 en 40 denier, en wil je juist wat vollere benen? Ga dan voor een dikkere panty. Oh, en heb je je kerstdiner bij je schoonouders en niet bij je eigen familie thuis? Dan is het misschien ook handig om uit fatsoen even een panty aan te trekken. ’s Avonds in de slaapkamer bij vriendlief mag ‘ie weer uit!

READ NEXT:


>

[show_shopthepost_widget id=”1294332″]

Source: Collage Vintage