Vrije dag? Vijf dingen om vandaag te gaan doen

Ben jij ook lekker vrij vandaag? Hmm what to do, what to do? We hebben vijf leuke dingen voor je in petto, waar je normaal gesproken niet aan toe komt. Om je geheugen op te frissen (met briljante ideeën) hebben wij de vijf do’s voor je op een rijtje gezet!

Dit zijn dé do’s als je een vrije dag hebt

1. Rip your jeans 

Wil je al heel lang je jeans rippen? This is the day! Bekijk het filmpje om te zien hoe je dat doet…

2. Kast opruimen

Boring? No way! Nodig een paar vriendinnen uit (wat dacht je van kledingruil?) en het wordt zeker weten een gezellig boel! Lach om al die verschrikkelijke (oude) items die je ooit eens hebt gekocht (why in the world did I buy this?). En waarschijnlijk vind je nog genoeg ‘vergeten’ kledingstukken, ergens achter in de kast, waarvan je niet wist dat je ze nog had! (En dit is het ultieme stappenplan voor een opgeruimde kast).

3. Benen zomerklaar maken

Summer is coming. Ben je er helemaal klaar voor? Niet? Maak dan je benen (plus de rest van je lichaam) zomerklaar met een lekkere scrub (of maak deze quick DIY scrub met ingrediënten die je gewoon in de keuken hebt staan). En scheer (eindelijk?) uitgebreid je benen en smeer ze daarna lekker in! Bekijk hier nog meer tips om je huid summer ready te maken.

4. Gezonde waterijsjes

Iedereen houdt wel van waterijsjes, toch? Ook zoiets dat je wel wilt doen, maar gewoon niet aan toe komt. Deze healthy ice pops zijn heel easy om te maken en ook nog eens gezond.

Ingrediënten:

–  stukjes fruit naar keuze (bijvoorbeeld: aardbei, sinaasappel, framboos, citroen of peer)
–  een kopje water
–  ijsvormpjes (die koop je o.a. bij de Hema)

Hoe maak je ze?

Snij het gekozen fruit in stukjes (of gebruik een blender) en mix deze met water. Giet het geheel in de vormpjes en bewaar ze een paar uur in de vriezer. En tadaaa! (Verveel je je in de tussentijd? Hier vind je de allerleukste series!).

5. Uitgebreid ontbijt maken

Dit heerlijke appeltaart ontbijt heb je binnen no-time op tafel staan. Neem lekker de tijd om ervan te genieten (je hebt toch alle tijd de wereld). Bekijk het filmpje om te zien wat je nodig hebt. Enjoy, ladies!