Waarom je dit beauty product niet in het vliegtuig wil gebruiken

Vliegen is fijn omdat het vliegtuig ons op prachtige plekken kan brengen . Maar voor je gezicht is vliegen iets minder fijn. Door de droge lucht kan je huid heel trekkerig aanvoelen. Ben je bekend met het product de face mist? Een face mist is een spray die zorgt dat je make-up mooier gaat zitten. Deze spray werkt ook heerlijk verfrissend, maar is eigenlijk helemaal niet goed voor je huid.

Hydratatie

Je gebruikt de face mist waarschijnlijk omdat je wilt dat je huid er mooi en gehydrateerd uitziet. Toch is de face mist niet de oplossing. Door de droge lucht in het vliegtuig neemt je huid meer water op uit de onderste lagen van je huid, waardoor je huid juist sneller uitdroogt, mede door de face mist. Hello dry face!

Olie

Dus de face mist is geen goed idee tijdens het vliegen. Maar wát kun je dan het beste doen om je huid te hydrateren tijdens het vliegen? Breng -wanneer je bijvoorbeeld even naar het toilet gaat tijdens de vlucht- een gezichtsolie aan en je komt met een prachtig gehydrateerd huidje aan op je bestemming!

Water

De meest voor de hand liggende truc blijft toch, genoeg water drinken! Doordat het vochtpercentage in een cabine redelijk laag ligt, is het belangrijk om genoeg water te drinken. Hoe langer de vlucht, hoe meer water. Mocht je zin hebben in een kop coffee of een glas wijn, zorg ervoor dat je ook hierbij een glas water drinkt. Een beetje genieten is nooit slecht!

READ NEXT
Menstruatiecups: go or no go?
We hebben weer een wondermiddeltje ontdekt
Dit kapsel is weer helemaal hot