Waarom je je telefoon niet moet meenemen naar de wc

Oké we doen het stiekem allemaal. Als we op de wc zitten nemen we vaak onze telefoon mee om door onze Facebook en Instagram pagina te gaan. Of de laatste Youtube video’s te kijken als je er wat langer op zit. Voor je het weet zit je een stuk langer op de wc dan de bedoeling was! Door dit feitje zal je vaker twee keer nadenken voordat je je telefoon meeneemt.

Het is relaxed om soms even op je telefoon te zitten tijdens je toilet bezoek. Maar volgens bacterie-experts kun je dit voortaan beter laten. Wc’s zitten namelijk vol met bacteriën en ziektekiemen. En als je doorspoelt komen er bacteriën van het water inclusief uitwerpselen tot 1 meter hoogte omhoog. Je zult nu wel denken, als ik mijn handen was komen er toch ook geen vieze bacteriën op mijn telefoon? We kunnen je vertellen dat dit onzin is. Tijdens je toilet bezoek komen er genoeg vieze bacteriën op je beeldscherm. Als je dan je handen hebt gewassen en je beeldscherm weer hebt aangeraakt zitten de bacteriën en ziektekiemen zo weer op je handen en zo is de cirkel rond.

Als je regelmatig je toilet thuis goed schoonhoudt valt het wel mee. Maar vooral op openbare toiletten moet je uitkijken, want daar is het echt extreem! Toilet bezoekjes met je telefoon kun je voortaan dus beter laten.

READ NEXT:
10 telefoonhoesjes die je mood een instant upgrade geven
Dé apps die iedere modefanaat op haar telefoon heeft
Zó is jouw telefoon binnen NO TIME opgeladen!

Source: Pissy