Waarom je witte jeans tot je basis garderobe hoort!

Als we denken aan witte broeken, denken we automatisch aan de zomer, de zon en een sun kissed huidje. Maar, WIE heeft gezegd dat je geen witte jeans in de winter mag dragen?

Het was waarschijnlijk je moeder. Nou, die heeft het soms dus ook mis. Die witte jeans kan je nu al uit de kast trekken. Hij hoort eigenlijk gewoon tot je basisgarderobe en wij vertellen je waarom!

Makkelijk te combineren

Net als een zwarte broek is een witte broek ook heel makkelijk te combineren. Daarentegen is een witte broek veel vrolijker dan een donkere broek. Ook kun je al je zwarte shirtjes goed op een witte broek combineren, zo is je outfit ook niet zo zwart. Bovendien staat een witte broek vrouwelijk en netter.

All white

Geen idee hoe je de broek moet combineren? Probeer eens om helemaal in het wit te gaan. Zoals de all black outfit is dit gegarandeerd een succes en kan je niet snel de mist in gaan.

Blijft altijd leuk

Het maakt niet uit welk jaar het is, een witte broek blijft altijd leuk! Of je hem nou in de zomer of in de winter draagt, hij zal altijd net zo leuk staan.

Anders

Iedereen loopt altijd standaard in een zwarte broek in de winter. Daarom is het leuk als jij een keer een witte broek aan doet. Zo loop je er niet bij zoals alle andere.

Je hebt er goede billen in

In een witte broek zijn je billen altijd net even wat beter te zien als in een andere broek. Dus waarom show je die billen ook niet in de winter?

De perfecte witte jeans

De perfecte witte jeans is gemaakt van een dikke stof en heeft niet meer dan 2% elastiek. Zorg er ten alle tijden voor dat hij niet doorschijnt. Shop de mooiste jeans hieronder!

[show_shopthepost_widget id=”2508615″]

 

Wil je weten hoe je nu al een witte broek kunt dragen?
>Hoe draag je nu al een witte jeans?

En hoe je witte broek de hele dag wit blijft?
>Zo overleeft jouw witte broek de dag

En wist je trouwens dat er een witte broek bestaat die vlek vrij is?
>Deze jeans is vlekvrij

PHOTOCREDITS : LEVI