Wat het ‘je ne sais quoi’ gevoel in houdt volgens franse vrouwen

Misschien komt het door de wijn, het eten of is het simpelweg aangeboren talent? Het blijft een eeuwig raadsel! Dat wij fan zijn van de Franse vrouwen is ondertussen algemeen bekend. Er is (denken wij) geen vrouw, die deze stijl niet mooi vindt. En dat is helemaal terecht, want de stijl van de franse vrouwen is gewoon fan-tas-tisch. Do it like the French do. We kunnen er geen genoeg van krijgen.

Je ne sais quoi

Letterlijk vertaald betekent het niets meer dan ‘ik weet niet wat’. Maar de fransen hebben hiervoor een hele andere vertaling. Franse vrouwen zien er iedere dag goed uit. Ze worden niet voor niks al jaren gezien als de meest stijlvolle vrouwen. Hun stijl is klassiek, cool en nonchalant tegelijk. Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is volgens de Franse dames het ultieme ‘je ne sais quoi’-gevoel. Het effortless chique gevoel dat je look creëert zonder dat deze verklapt dat het je uren heeft gekost.

Als groot bewonderaars van de stijl hebben wij even wat lookjes onder een vergrootglas gelegd. Door het combineren van de juiste items eruit zien alsof je een uur voor de kast hebben gestaan, het is heel simpel. Lees hier hoe jij je net zo stijlvol kleed als een echte Française en creëer zelf je eigen ‘je ne sais quoi’-gevoel.

En hij is mega stijlvol
Alle Parisiennes dragen deze warme outfit

Je m’appelle MonStyle
11 items voor de instant Parisienne look

Shop like the France do it
De plek waar alle Parisans stiekem shoppen!