Wat vinden wij er nou van: De dad sneakers

Trends komen en gaan, dat is één ding dat zeker is, maar of we alles wat op ons netvlies terecht komt, of dat nou via een scherm of op straat is, nou wel zo geweldig vinden is een heel ander verhaal. Er zitten er een paar rotte appels van trends tussen die nu eenmaal gewoon’ ‘ugly’ zijn.

Maar lieve dames en heren, er is nu dus zo’n ‘ugly’ trend die we wel geweldig vinden. Volg je het nog? We hebben het hier over dad sneakers. Je weet wel, die schoen die je vader zou dragen mocht hij een potje gaan tennissen op de lokale tennisbaan van Sexbierum. Met van die dikke zolen. Je zou denken dat deze schoenen héél lelijk staan bij een vrouw van onze leeftijdscategorie, maar in tegendeel: het kan juist super stoer staan. Mits je ze goed combineert natuurlijk.

Maar, hoe doe je dat dan, zo’n schoen combineren?

Nou, liever niet met een jurk in ieder geval. Het liefst met een skinny jeans of een strakke pantalon. Met bijvoorbeeld een witte blouse of een t-shirt en een blazer (hi pretty suit!).. Draag er een Biker jacket of shearling coat (because: Brrrrr) boven, en je bent klaar om te gaan.

Meer trends?
Trend: op deze bijzondere manier gaan we ons kleden in 2018

PHOTO CREDITS: THEFASHIONGUITAR