Welke jeans past bij jouw stijl?

Smaken stijlen verschillen, en gelukkig maar! Het zou toch saai zijn als iedereen, elke dag in dezelfde spijkerbroek zou rondlopen. Daarom zijn er ook verschillende soorten denim ontworpen, er is voor ieder wat wils… Maar wat is jouw favoriete stijl? Welke jeans past bij jou? Lees het hier! (En zo krijg je een jeans met de perfecte pasvorm)…

Lady like jeans

Lady like,… je bent gek op strakkere modellen en laat graag je vrouwelijke kant zien. Je houdt van een moderne jeans met een basic, (liefst) donkere kleur. Met hakken maak jij je look extra vrouwelijk (en met een paar sneakers kan jij er ook heel stoer uit zien!). (En zo koop je er één die niét gaat lubberen!).

Edgy boyish jeans

Er is niks mis met een loose fit, sterker nog: het maakt je outfit instant stoer! Als het gaat om een jeans loop jij het liefst in een boyfriend uitvoering. Je houdt van stoer & sophisticated, dus je bent ook regelmatig in een ripped denim te vinden… En dat je houdt van een edgy boyish look betekent natuurlijk niet dat je er als een halve jongen bij hoeft te lopen. Een paar killer heels doen wonderen (en zó leer je om op heels te lopen)!

Vintage jeans

Een gebleekte wassing, relaxed fit, lekker easy going (this is you!). Jij koopt je denim het liefst met een vintage feel. Je houdt er ook van om je jeans in second-hand zaakjes te kopen (op zoek naar die ene bijzondere jeans!) om je denim vervolgens modern af te stylen met een paar knappe enkelboots of sophisticated espadrilles.