WINNEN: 5x hannah’s boek Huid en Meer…

UPDATE: Vorige week hadden we een fantastische winactie met het boek Huid en meer…! De winnaars zijn inmiddels bekend en ontvangen binnenkort dit prachtige boek. Heb je niet gewonnen maar wil je toch een exemplaar?

Speciaal voor de feestdagen kun je het boek Huid en meer… met €4,95 korting bestellen via HeelNederlandLeest.nl. Je betaalt dan slechts €15,- in plaats van €19,95. Het is mogelijk om het boek geheel kosteloos te voorzien van een kaartje voor de ontvanger die ook gepersonaliseerd wordt. Vul op de website in aan wie jij het boek cadeau wilt doen voor bijvoorbeeld de feestdagen en het boek wordt namens jou naar die persoon gestuurd!

 

In hannah’s boek Huid en Meer… vind je alles over beauty! Huid en meer… staat boordevol informatie, tips & tricks van bekende experts die ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit en gezonder door het leven gaat. Niet alleen door een ander huidverzorgingspatroon, maar ook door je gebit, voeding, beweging, make-up, haar, kleding en cosmetische chirurgie.

Experts zoals gezondheidscoach Ralph Moorman, visagiste Carla Rep en haarstyliste Ilham Mestour delen hun kennis. Deze professionals willen niets aan je veranderen, maar ze willen je wel helpen als jij zélf vindt dat er iets te verbeteren valt! Ook onze eigen Manon heeft meegewerkt aan het boek Huid en Meer…

In het boek van hannah schrijft Manon over haar persoonlijke ervaring met huidverzorging en geeft ze handige kledingtips! Ze geeft antwoord op de meest gestelde vragen waar bestaat een basisgarderobe uit? Hoe vind je je eigen stijl? Hoe scoor je hakken die geen pijn doen? Maar ook tips over het opruimen van je kledingkast.

En het leukste aan het boek is dat je hem kan winnen! Wij mogen namelijk vijf boeken weggeven! Dus wil jij alles te weten komen over huid, haar, beauty en meer? Laat hieronder in een reactie weten dat jij het boek wil winnen of stuur een mail naar maaike@manonmeijers.com! Deze actie loopt tot en met 25 november 2016! 

Meer te weten komen over beauty?
Dé ultieme oplossing voor een droge huid!
Waarom een peeling goed is voor je huid
Waarom we allemaal ons gezicht verkeerd reinigen

 

PHOTO CREDITS: teddlicious