Work-proof beauty tips!

Hardworking ladies opgelet! Het kan soms best lastig zijn om een beauty look te vinden die geschikt is voor je werk. Want je wilt er natuurlijk goed uitzien, maar het moet ook niet lijken alsof je naar de club gaat in plaats van naar je job (tenzij dit je werk is natuurlijk). Daarom hebben wij voor jou de work-proof beauty tips op een rijtje gezet!

Work-proof beauty tips

1. Naturel make-up

Waarschijnlijk zag je het al aankomen maar ga voor een natural look. Het is namelijk niet gepast om met donkere smokey eyes naar je werk te gaan, toch? (Het ligt er natuurlijk wel aan waar je werkt). Maar over het algemeen is het de ongeschreven regel om het zo naturel mogelijk te houden (of ga voor deze natural spring look).

2. Goede foundation

Draag je graag foundation? Zorg er dan wel voor dat je de goede kleur kiest (en zo doe je dat!). Het is namelijk verreweg van charmant als je een ‘foundation-masker’ draagt en wat dacht je van die lelijke rand (en dit geldt natuurlijk niet alleen voor op je werk). Kies daarom voor een goede foundation die je mooi egaal kunt aanbrengen, en vergeet vooral je primer niet!

3. Ruik lekker

Spuit altijd een lekker geurtje op voordat je naar je werk gaat (daar zullen je collega’s ook blij mee zijn). En het is natuurlijk altijd leuk om complimentjes te krijgen over je parfum (vooral van die ene knapperd).

4. Verzorgde handen 

Ja, ook je handen en nagels zijn belangrijk. Treat them well, ladies! Zo laat je direct een verzorgde indruk achter (en de eerste indruk telt, right?).

5. Don’t go too big on the hair

Net zoals de rest van de look kun je je haar ook het beste rustig houden. Je kan best een knap kapsel uitproberen maar zorg er wel voor dat het niet too much wordt (ga het bijvoorbeeld niet heel wild touperen). Ga liever voor waanzinnig beach hair of deze pretty Parisian bun.

Source: The Viva Luxury