Work The Trend: Knitwear to the max

De herfst staat keihard op de deur te kloppen (dág zomer…). Voordat we open doen, bereiden we ons goed voor op wat komen gaat. Dat doen we door alle trends van aankomend seizoen met jullie te bespreken en door te laten zien hoe je deze trends kunt vertalen naar je eigen kledingkast (want de catwalk is niet altijd zo Ready To Wear als de designers beweren). We trappen af met de meest comfortabele trend die we voorbij zagen komen: knitwear to the max!

Knitwear to the max

Natuurlijk zijn we niet de beroerdste en willen we best (af en toe) een beetje afzien als het op mode aankomt. Niet alles hoeft even lekker te zitten als het maar wél geweldig staat. Maar wat kunnen we blij worden van een trend als deze! Eén van de meest prominente trends voor aankomende winter is namelijk de van-top-tot-teen-in-wol-trend. We zagen dit onder andere bij Stella McCartney, Marc Jacobs en Céline. We moeten toegeven: het is even wennen, zoveel wol en breisels. Maar als je dit goed aanpakt kan het, wat ons betreft, echt een hit worden (hadden we al gezegd dat dit super comfortabel is?). Wees niet bang: je hoeft de looks van de catwalk met mouwen die drie meter te lang zijn echt niet één op één te kopiëren. Met een oversized trui, gebreide jurk of (voor de lef gozers meiden onder ons) broek-en-trui setje ben je er al! De trend werkt het best als je breisels in neutrale tonen kiest, denk hierbij aan grijs, nude, beige of bijvoorbeeld het prachtige wol-wit. Ben jij één van die durfals die voor zowel een trui als broek in wol gaat? Denk dan goed om je afstyling! Een paar knappe hakken en statement sieraden brengen balans in je ‘wollige’ outfit en geven het totaalplaatje wat sex-appeal. Durf ook te spelen met verschillende soorten breisels en kleuren; dit geeft je outfit wat diepte en zorgt ervoor dat het er niet uitziet alsof je in je huispak over straat gaat.

 

knitwear

 

knit_wear

 

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Zara 2. Zara 3. Adidas 4. River Island  5. Asos  6. Dune 7. Jeane Blush 8. Zara 9. Zara 10. Zara 11. Asos

[/red_box]