Zo berg je je lingerie op

Iedere dag heb je ze weer nodig en je bhtjes en broekjes. Is dit bij jou ook zo’n ongeorganiseerd zooitje geworden? Heel begrijpelijk. Het is niet zo dat je die kanten broekjes netje kan opvouwen en op een plankje kan liggen. Het komt daarom vaak terecht op een grote hoop in een lade.

Opruimen

Hoeveel bh’s heb jij in je kast liggen? Stuk of 10, 20? En hoeveel draag je er? Precies. Je kast ligt vol met kanten bhs, bloemige balconette en rood kant. Maar de laatste tijd draag jij alleen nog maar je bralettes. Het is tijd om even eerlijk te zijn naar jezelf, want die bh die echt niet fijn zit hoeft niet onderop te liggen. Die hoort namelijk gewoon in de prullenbak. Als je hem het afgelopen jaar niet aan hebt gehad, dan is daar een goede reden voor geweest. Weg.

De favorieten

Draag je alles nog en wissel je regelmatig af? Kies dan de items die je het liefst draagt. Jij hebt sowieso een aantal favorieten in de kast liggen die je iedere keer weer als eerste pakt. Leg deze apart en geef deze een plek waar je makkelijk bij kan. Het overige ondergoed, dat je nauwelijks draagt of alleen voor speciale gelegenheden, berg je netjes op. Zo heb je meer ruimte voor je favourites en kan je er altijd makkelijk bij.

Sorteren

Er zijn verschillende manieren waarop jij je lingerie kan opbergen. Gebruik bijvoorbeeld sorteervakken in je ladenkast, hang een schoenenvak in je kast of hang het op. Wij hebben hieronder een aantal voorbeelden voor je geplaatst. Succes!
 

PHOTOCREDITS : PRETTYSTUFF