Zo combineer je jurken in de lente

Langzaam maar zeker komt de échte échte lente eraan… en mogen alle lentejurkjes weer uit de kast. Show those legs! Maar dan moet het Nederlandse weer het natuurlijk wel toelaten… Lastig puntje. Maar op het moment dat je je droomjurk uit de kast hebt getrokken, of net hebt aangeschaft, is het de vraag hoe je ‘m stylish kunt combineren? De mogelijkheden zijn oneindig en wij hebben een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet. You can thank us later.

How to: zo style jij je spring dresses

Wil jij je look wat stoerder maken? Door je jurkje te combineren met een biker jack combineer je twee verschillende stijlen in één look. Om  ‘m af te maken mogen je comfy sneakers er ook nog onder. Wat nou je ongemakkelijk voelen in een jurk?

City trip en weinig ruimte in je koffer? Een jurk is de oplossing! Je heb maar één kledingstuk nodig voor je hele outfit en wat is er nou fijner dan een jurkje te dragen in een warme stad? Met een fijn paar gladiator sandals en een mooie hoed ben jij in een handomdraai sophisticated chique. Om je verder op weg te helpen selecteerden wij al eerder een aantal mooie gladiator sandals.

Drang naar een jurkje maar is het toch een beetje fris? Met een paar overknee boots heb je geen last van het ietwat frisse weer. Bovendien kan je ze gedurende meerdere seizoenen en gelegenheden dragen, en zitten ze vooral erg lekker!

Hey there beach girl! Bevind je je graag op het strand of heb je een strandvakantie gepland? Wat is er nou makkelijker dan een jurk over je bikini aantrekken op het moment dat je beslist om een lekker ijsje te gaan kopen? Met een rieten hoed en een paar tijdloze slippers ga je helemaal voor functioneel en gemak. Want wie wil er nou een rode snoet of pijnlijke voeten dankzij dat bloedhete zand? Tenzij… zag ik daar nou een super knappe lifeguard? Help!

P.S. Extra veel indruk maken op die knappe strandmeester? Show that booty! Hierbij een aantal tips voor dé killer beach body!

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORN