Zo draag je shorts op een stijlvolle manier

Shorts zijn natuurlijk ondenkbaar in de zomer. Gemakkelijk om te stijlen en fijn met warm weer. Maar: helaas voelt niet iedereen zich op zijn/haar gemak met het dragen van shorts. Dit kan zijn omdat je je benen niet zo mooi vindt, je onzeker bent over je bilpartij of omdat je je niet comfortabel voelt in korte kledingstukken.

Dat is natuurlijk heel vervelend want dat betekent dat jij dé summer essential, die ieder jaar weer terugkeert, probeert te vermijden. Om je een handje op weg te helpen met het stijlen van je shorts op een fashionable manier, hebben we een heleboel looks op een rijtje gezet waarbij  jij je allesbehalve onzeker hoeft te voelen. Trek de aandacht naar andere items, kies voor een iets langer exemplaar of zorg ervoor dat jij je lekker voelt door de juiste pasvorm shorts te dragen. Stop hiding, start living! Enjoy girls.

Stof

Hoewel denim shorts waarschijnlijk het meest gedragen worden, zijn dit echt niet de enige shorts. Shorts zijn gewoon korte broeken en die heb je natuurlijk in allerlei soorten stoffen. Shorts van katoen bijvoorbeeld geven je meteen chill vibes terwijl een leren variant meteen een stoer effect geeft. Je kunt ze natuurlijk ook vinden in verschillende printjes, die je weer goed kunt combineren met een bijpassende top (Zo draag je co-ords).

Top

Bij het stylen van shorts kan er niet zo heel veel fout gaan. Zo zijn ze makkelijk te combineren met een simpel shirt of blouse en zie je er meteen goed uit. Ook is het leuk om een shirt te combineren met een blazer, voor de perfecte balans tussen sexy en chic.

De juiste maat

Wel is het belangrijk dat je een goed paar hebt. Zo kan je bij de lengte van de broek al snel de mist in gaan. Té korte shorts waar een hele bilpartij onderuit komt, willen we niet meer zien. Maar ook té lange shorts zijn een no voor ons. Probeer hierbij dus de juiste balans te vinden.

Kijk ook goed naar welke maat je nodig hebt. Shorts zijn het leukst als ze een beetje oversized zijn. Zo blijft het toch stoer, vooral als je het combineert met sneakers.

Schoenen

Qua schoenen kun je eigenlijk alles dragen onder een short. Het enige wat wij een echte no-go vinden, zijn hoge laarzen en overknee boots. De combinatie met superlange laarzen begrijpen we niet helemaal (Dit zijn de fashiontrends die we echt niet meer willen zien!). Waarom zou je zulke hoge laarzen aandoen als het warm is? Daarnaast zie het er ook niet echt in proportie uit. Kies in plaatst daarvan een paar knappe bikerlaarsje.

Zo krijg je de perfecte bruine benen
>De beste zelfbruiners van dit moment
>6 oefeningen voor de binnenkant van de bovenbenen

 PHOTOCREDITS : SHOPBOB