Zo draag je zwart zonder er saai uit te zien!

Zwart is de kleur die altijd goed is. Het kan in elk seizoen (zelfs in de zomer) en tijdens elke gelegenheid. Niet gek dat half Nederland daarom in deze kleur rond loopt. Daarnaast past het bij elke huidskleur en wordt je kleine buikje mooi verbloemd. Toch wordt er vaak gezegd dat het een saaie kleur is. Maar zwart hoeft helemaal niet boring te zijn. Er zijn zoveel manieren waardoor je met een zwart item juist opvalt! Lees dus gauw verder…

[show_shopthepost_widget id=”1041052″]

See through
Door een doorzichtig zwart item te dragen, maak je je outfit al spannender. Draag bijvoorbeeld onder een see through blouse een mooie kanten bh. Op deze manier zullen alle ogen op jou gericht zijn, vooral van mannen. Die je trouwens zo aan de haak slaat!

[show_shopthepost_widget id=”1041066″]

Accessoires
Draag opvallende accessoires bij een little black dress om extra op te vallen. Kies bijvoorbeeld voor studded boots of een knappe ketting.

[show_shopthepost_widget id=”1041112″]

Split
Een midi black dress is natuurlijk helemaal on trend en ook helemaal geschikt voor de koude dagen, maar je maakt hem net even wat uitdagender door er één te dragen met split. Geen één kunnen vinden in de winkel? Geen enkel probleem, dan pak je de schaar er toch bij!

[show_shopthepost_widget id=”1041154″]

Show some skin
Laat huid zien op onverwachte plekken. Kies bijvoorbeeld voor een off shoulder top waardoor de nadruk ligt op je schouders. Een gat op je rug maakt ook indruk. Hoezo saai?!

[show_shopthepost_widget id=”1041174″]

Opvallende riem
Riemen zijn altijd goed, niet alleen bij een jeans maar ook bij een fijne jurk of een top. De riem hoeft niet per se een andere kleur te hebben, want ook al kies je voor zwart, alle ogen zullen naar jouw taille gaan. Zo ziet iedereen dat je super fashionable bent, maar worden ze ook jaloers op jouw slanke figuur!

[show_shopthepost_widget id=”1041180″]

Speel met proporties
Ga niet voor een standaard top met een jeans, maar denk out of the box. Werk met laagjes door bijvoorbeeld een leather skirt, een fluwelen top en een lang vest met elkaar te combineren. Nog een paar zwarte kistjes eronder en you’re ready for today!

[show_shopthepost_widget id=”1041198″]

Turtle neck
De turtle neck is weer helemaal terug van weggeweest. Hij is tegenwoordig in alle kleuren te koop, maar ga net als Audrey Hepburn voor een basic zwart. Helemaal niet saai, juist hartstikke klassiek, toch Audrey?

[show_shopthepost_widget id=”1041214″]

Verschillende texturen
Maak gebruik van verschillende soorten materialen om je zwarte outfit extra te laten opvallen. Kies voor fluweel, metallic en suède en jouw outfit zal niemand ontgaan! Op deze manier is het net wat chiquer dan één soort materiaal.

Source: Negin Mirsalehi