Zo kom je binnen 2 minuten van je hoofdpijn af

Ongesteld of te veel gedronken? Grote kans dat jij last van hoofdpijn hebt. Naast veel water drinken en een paracetamolletje slikken, is er niet erg veel wat je eraan kunt doen. Tenminste, dat denk je! Want met dit trucje kom je binnen twee minuten van je bonkende hoofd af!

Kwaaltjes
Soms heb je last van een bonkende hoofdpijn, en de andere keer weer van steken en soms zelfs flitsen (als je wel eens migraine hebt). Zo erg, dat je het liefst je hoofd van je lichaam wilt afhalen en leeg wil gooien. We hebben het allemaal wel eens. Maar wij hebben dus nu dé oplossing: je moet je inbeelden welke kleur, vorm en grootte je hoofdpijn heeft!

Wait, what?!
Ja, dit klinkt natuurlijk absurd, maar het werkt dus blijkbaar echt! Kamil K. Wawrzyszko is een YouTuber met 25.000 volgers op zijn channel Kamil’s view. Hij plaatste wel vaker video’s over hoe je snel vrolijk wordt en energieker wakker wordt, maar de video over hoe je binnen twee minuten van je hoofdpijn afkomt, is zo’n 750.000 keer bekeken.

Hoe dan?
Je focust je op de hoofdpijn en beeld hiervan een vorm, kleur en locatie in. Sommige mensen beweren dat hun hoofdpijn van groot en donker naar lichter en een kleinere vorm gaat. En zo dus ook verdwijnt. Dat is zeker het proberen waard, toch? Bekijk de video hieronder!

Katertje? Zo sta je fris op na een heftige avond vol drank!