Zó kom je van een vermoeid gezicht af!

Maandagmorgen… Je goede voornemen om gisteravond vroeg naar bed te gaan is niet helemaal gelukt en nu gaat de wekker alweer. Eenmaal voor de spiegel kun je zien hoe moe je bent en je hebt geen idee hoe je dit nu weer moet fixen. Geen paniek! Wij hebben voor jou de oplossingen!

Puffiness
Als je vermoeid bent, is je gezicht altijd een beetje gezwollen. Daarom is het goed om de zwelling weg te halen met koud water, komkommer of een washandje. Ook kan het helpen om met een lepel die een nachtje in de vriezer heeft gelegen op je ogen te leggen. als je een lepel een nachtje in de vriezer of koelkast legt en deze de volgende ochtend op je ogen legt. Bye, bye wallen!

Make-up
Vandaag is make-up je redder in nood. Je kunt dit wegwerken met concealer en lippenstift (ja, echt!). Hier kun je lezen hoe je je wallen wegwerkt met make-up.

Wit t-shirt
Huh, wat heeft dat met een vermoeid gezicht te maken?! Nou, als je een wit t-shirt draagt lijkt het alsof je meer kleur in je gezicht hebt en dit verbloemd je vermoeidheid. Shop ze hieronder!

READ NEXT
> 4 manieren om die vervelende wallen te verbergen
> Rode lippenstift tegen wallen!
> Waarom je met make-up op slapen beter kunt laten!

[show_shopthepost_widget id=”2367335″]