Zo kom je voor eens en voor altijd van roos af

Je haar is een van de eerste dingen waar iedereen naar kijkt. Mooi haar vinden we dan ook erg belangrijk. En hoewel sommige vrouwen zijn gezegend met een prachtige en gezonde dos haar hebben we dat jammer genoeg niet allemaal.

Een vervelend probleem waar we waarschijnlijk allemaal wel eens mee te maken hebben gehad, is roos. Een droge hoofdhuid en schilfers in het haar geven je niet bepaald zelfvertrouwen. Het ziet er niet heel fris uit en ten tweede kan het ook nog eens behoorlijk jeuken. Ten slotte wordt het voor mensen met roos ook nog eens lastiger om een van de meest tijdloze outfits te rocken: the all black outfit. Want binnen no time zit je mooie zwarte trui onder de schilfers. Wil je snel van roos afkomen? Wij hebben de tip voor je.

Hello beautiful hair

Wij zijn he-le-maal klaar met roos en zijn op zoek gegaan naar het beste product om van een droge, schilferige hoofdhuid af te komen. En die hebben we gevonden ook! Er zijn natuurlijk meerdere anti-roos shampoos te koop, maar dé ideale shampoo voor schilfers is toch wel de anti-flake II relief shampoo van Philip B. Deze shampoo zorgt ervoor dat de schilfers meteen verdwijnen en je hoofdhuid helemaal tot rust komt. Je kunt deze shampoo gebruiken als je een droge hoofdhuid hebt, maar ook als je een vette hoofdhuid hebt. Ideaal! (Deze hair do’s kunnen je vette haar verbergen). In deze shampoo zit vooral aloë vera, tea tree oil en kamille. Hierdoor wordt de hoofdhuid gehydrateerd en wordt je haar weer schilfervrij. Shop hem hieronder.

[show_shopthepost_widget id=”2545319″]

Durf jij de verandering aan?
Zeg JA tegen kort haar in het nieuwe jaar!

Heb je blond haar?
Zo kom je van die gele gloed in je haar af

Langer haar krijgen?
Eet dan deze etenswaren

PHOTOCREDITS : SIGHCOPATIC