Zo krijg je een Blake Lively vlecht

Word jij ook spontaan jaloers als je Blake Lively met haar prachtige haardos ziet? Niet zo gek hoor, want haar lange, goudblonde lokken zijn waarschijnlijk een droom voor iedere vrouw.

Zulke lokken krijg je natuurlijk niet zomaar, je moet er zeker wat tijd en effort in stoppen. Zulke mooie lokken krijg je natuurlijk niet overnight, en daar hebben de meeste van ons niet zo veel zin in. Daarom zijn deze tips des te beter. Want zo krijg je in een paar minuten een prachtige vlecht à la Blake Lively!

Wat heb je nodig?
Droogshampoo
Bobby pins
Elastiekjes
*optioneel
Haarextensions

Wat moet je doen?
Spray eerst wat droogshampoo in je haar, zodat de vlecht wat meer textuur heeft en beter blijft zitten.(dit zijn de beste droogshampoo’s).

Stap 1
Trek je haar naar een kant van je hoofd en verdeel het een twee evengrote secties. Pin het onderste deel even uit de weg, want we beginnen met de bovenkant.

Stap 2
Verdeel het bovenste stuk ook weer in twee secties en klip het onderste deel weer weg. Als je aan de voorkant van je gezicht laagjes hebt, kun je die nu het beste ook even wegpinnen, want die willen we niet in de vlecht hebben.

Stap 3
Pak de sectie die onder je laagjes zit en maak hier een messy fishtail vlecht van. Doe dit ook met de sectie die hierachter zat. Van de laatste pluk haar maak je een gewone vlecht.

Stap 4
Trek daarna het bovenste deel van die vlecht uit elkaar, zodat het bovenaan groter is dan bij de puntjes. Maak nu de onderste stukjes van de fishtail braids los en maak van die twee vlechtjes aan de onderkant één vlecht. Klem alledrie de vlechten samen met wat bobbypins en je bent klaar!

Meer mooie kapsels spotten?
> Dit is HET kapsel voor een perfecte selfie
> Door deze kapsels lijk je slanker!