Zo krijg je superzachte, vollere lippen

Sinds Angelina Jolie en haar prachtige pout op onze tv schermen zagen, zijn vollere lippen helemaal hot. Vooral de laatste jaren is de volle lippen trend naar een nieuw level gestegen. En we doen er dan ook alles aan om onze lippen een stukje voller te maken: van lip plumpers, wassabi op de lippen en het massaal overlinen. Niets is te gek!

Wat nou als je niet zo gezegend bent met een mooie volle lippen? Je kunt ze natuurlijk laten opspuiten voor instant big lips! Maar de oplossing is dichterbij dan je denkt. Je lippen zijn namelijk, net zoals de huid rond je ogen, een stuk dunner dan de rest van je gezicht. Oogcrèmes zijn speciaal gemaakt om die dunnere huid een moisture boost te geven en zijn daarom ook perfect voor je lippen. Zo krijg je superzachte, pouty lippen.

Crèmes met hyaluronzuur erin zijn hiervoor het beste. Hyaluronzuur zorgt er namelijk voor dat je lippen nog meer vocht binnenkrijgen. Je kunt het ’s avonds aanbrengen voor je naar bed gaat. Maar het is ook een goede lipprimer. Wanneer je een gewone lapbalsem aanbrengt voor je lipstick of lipliner worden je lippen vet waardoor je lipproducten minder goed blijven zitten. Doordat oogcrème  in de huid trekt heb je daar totaal geen last van. 

Heb je dit ook al eens geprobeerd?
5 trucjes die vrouwen met gezond haar altijd doen
> Nooit meer broeken passen met deze briljante truc!