Zo krijgen modellen hun haar weer back in shape na Fashion Week

Je zou denken dat modellen allemaal haar als stro hebben. Als je kijkt naar de kapsels die je op de catwalk voorbij ziet komen. Modellen gaan van getoupeerd  naar stijl haar, van donker naar geblondeerd haar en weer terug. Hoe zorgen zij ervoor dat hun haar gezond blijft en niet afbreekt?

Zo krijgen modellen hun haar weer back in shape!

Laat de krultang liggen
Als je stijl of fijn haar hebt, grijp je al snel naar de krultang. Maar hitte is niet goed voor je haar, maak daarom een vlecht voor het slapen gaan. Zo krijg je op een natuurlijke manier beach waves in je haar.

Slaap er een nachtje over
Er zijn heel wat tips voor wat je met je haren kan doen terwijl je slaapt. Maar zo geeft een model de tip om kokosolie in je haar te doen voor het slapengaan. Hierdoor breekt je haar minder snel en de kokosolie houdt het haar gezond. Dit kan je meerdere keer per maand doen.

Laat het erin zitten
Je kan er ook voor kiezen om je conditioner of haarmasker in je haren te laten zitten. Doe je haar op een knot en laat de conditioner de hele dag zijn werk doen. Aan het einde van de dag spoel je je haar uit en ga je naar bed met zijdezacht haar.

Slapen op een zijde kussensloop
Een zijde kussensloop is niet alleen goed voor je huid. Het is ook goed voor je haar. Omdat je veel beweegt tijdens je slaap is er een grote kans dat je haar afbreekt. Op een zijde kussensloop glijdt het haar makkelijker over de stof.

READ NEXT
De mooiste balayage en ombre haarinspiratie!
Gebruik jij al die tijd al de verkeerde haarborstel?
Dit is de haartip voor iedere lazy girl