Zo kun jij weer georganiseerd leven

Heb jij ook altijd tien to-do lijstjes rondslingeren? Maak jij om de week een nieuw wachtwoord aan omdat je je inloggegevens vergeten bent? Een agenda? Haha! Nog nooit van gehoord. Het wordt tijd dat je weer controle krijgt in je chaotische leventje en dat kan door middel van deze vijf apps die we voor je hebben opgesteld. Zo word je wel georganiseerd!

1. Wunderlist

Wunderlist is dé oplossing voor je to-do lijsten. Of het nou gaat om taken op je werk of de boodschappen die je nog moet kopen, het is handig. Erg handig. Daarnaast is Wunderlist niet alleen als app verkrijgbaar, maar is deze ook beschikbaar in desktopversie die met je mobiel wordt gesynchroniseerd. Zo heb jij je to-do lijstjes op je telefoon én op je laptop.

2. G Suite

Maak jij gebruik van Gmail en Google calendar? Dan heb je deze app nodig. G Suite is de mobiele app van Google Docs. Hij is niet alleen handig om je eigen documenten, projecten of foto’s in op te slaan, maar ook is het een handige manier om je documenten, projecten of foto’s met anderen te delen.

3. Headspace

Een georganiseerd leven begint bij rust in je hoofd. Daar is Headspace de perfecte app voor. Pauzeer vijf minuten en maak je hoofd even leeg door middel van deze app. Dit helpt je om op schema te blijven.

4. Lastpass

Deze app is een soort van online kluis. Hierin kan jij alle inlogcodes bewaren. De app is met een wachtwoord beveiligd, deze moet je dan wel even zien te onthouden. Maar hé, dit is dan nog maar het enige wachtwoord wat je echt moet weten. De rest van de wachtwoorden kan je dan in het vervolg allemaal terugvinden in deze app. Super handig.

5. Clue

Je denkt misschien “een menstruatie app? Wat heeft die nou weer met georganiseerd leven te maken?” Eigenlijk heel veel dus. Clue is handig voor het plannen van je werkdagen, reizen en nog veel meer. Door middel van deze app kun jij zien wanneer je weer je maandelijkse periode krijgt.

Ook je nachtrust speelt een grote rol bij een georganiseerd leven. Wil jij weten hoe je een goede nachtrust onder de knie krijgt? Lees het hier:
Zo word jij een pro in uitgerust en relaxed wakker worden

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK