Zo maak je de perfecte selfie

‘Selfie’ mag dan wel het woord van 2013 zijn geweest maar we zijn nog láááng niet af van dit fenomeen. Heb jij die perfecte selfie nog niet helemaal onder de knie? Don’t worry, wij hebben de tip zodat ook jij de perfecte selfie kunt maken!

Je kapsel is niet het enige wat belangrijk is voor het maken van de perfecte selfie. Met een goede camera op je telefoon en de juiste belichting kom je al heel ver. Nou, dat zit met het Selfie Light van hannah en de nieuwe Samsung GalaxyA5 wel goed.

Win-actie

Om zeker te zijn van de perfecte selfie ontvang je tijdelijk een hannah Selfie Light bij aankoop van een Brilliant Touch bij een deelnemende huidcoach! Wees er snel bij want op=op. Deel jouw perfect selfie op Instagram of op Facebook en maak kans op een hannah VIP behandeling in Voorthuizen of de nieuwste Samsung GalaxyA5!

Wat moet je doen?

Maak de meest briljante natuurlijke selfie op Instagram met hashtags: #hannahhuidcoach #brillianttouch #brilliantselfie en op Facebook met de tags: @hannahhuidcoach en win één van de 10 hannah VIP behandelingen in Voorthuizen waar je in de watten gelegd wordt door één van onze huidcoaches. Voeg de hashtags #samsungnederland #GalaxyA5 aan je Instagram toe en voor Facebook @SamsungNederland en Samsung Nederland biedt de leukste selfie één splinternieuwe Samsung GalaxyA5 aan!

 

 

*Bij veel make-up en/of filtergebruik maak je géén kans op de prijzen

Meedoen kan tot en met 26 april 2017. Op 28 april 2017 maakt hannah de 10 gelukkige winnaars van de VIP treatment in Voorthuizen bekend en de winnaar van de gloednieuwe Samsung Galaxy A5!

Ben jij al klaar voor het mooie weer?
Dit is wat je huid écht nodig heeft om bruin te worden

Standaard een gezonde en gladde huid?
Zo kan je die foundation weggooien!