Zo word je iedere ochtend flawless wakker

Het liefst worden we allemaal zo mooi wakker als Beyoncé, maar hee verschil moet er zijn. Wij staan soms uren voor de spiegel voordat onze kapsel helemaal on fleek is.

Om het perfecte kapsel en de mooiste huid te krijgen, zijn er ontzettend veel trucs. Een daarvan: een satijnen kussen. Zo’n kussen is een wondermiddel dat jouw huid en haar ’s ochtendsvroeg al knap zijn.

Zo’n beauty pillow is gemaakt van satijn. Deze stof is veel zachter dan katoen. Dit geeft een verkoelend effect op de huid. Hierdoor zorgt het kussen er ook voor dat je veel minder snel acne krijgt. Daarnaast zorgt het kussen ervoor dat je niet meer met slaapvouwen wakker wordt. Je zal dus de volgende ochtend nooit meer gek in de spiegel kijken.

Ook voor je haar is zo’n kussen beter. ’s Nachts draai je natuurlijk meerdere keren met je hoofd over het kussen. Als je dit met een kussen doet van katoen, is de kans groter dat je haar beschadigt. Met zo’n satijnen kussen glijd je haar makkelijker over het kussen en breekt het minder snel af. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders. Shop de kussens hieronder! 

Heb jij geslapen met make-up op?
> Zo herstel jij je huid weer.

Last van wallen?
> Dit product is beter dan een nachtje slapen

Zo wordt jij met pracjtig haar wakker.
> 3x prachtig haar na een nacht slapen

PHOTO CREDITS: TAYLRANNE