Zo word je nooit meer door muggen gestoken!

Je kent het wel. Je ligt heerlijk te dromen over die onbetaalbare designer tas als je plots word gestoord. Dit keer niet omdat je lover weer een heel bos bomen aan het ‘omzagen’ is, maar door bepaalde rondvliegende insectenbeestjes: muggen. Helaas een van de weinige nadelen van de zomer. Heb je alles geprobeerd maar kom je er toch niet van af?

Gelukkig heb je ons. Want wij hebben een geniale oplossing voor je gevonden. En let op, want hij werkt dus echt. Gooi die plakkende muggensprays maar gauw weg, want dit goedje maak je zelf. Door mondwater (ja, echt) met minimaal 5 druppels lavendelolie te mengen creëer je een goedje waar deze vliegende vriendjes niet zo dol op zijn.

Door deze druppels op je bed te verstuiven (of op je lichaam te smeren, als je er echt heel erg genoeg van hebt) houd je ze uit de buurt. We zullen maar zeggen dat je er wat voor over moet hebben. Verder kun je ook een paar droger doekjes in je kamer verspreiden. Deze bevatten namelijk het stofje linalool, en dit vinden muggen niet lekker ruiken. Thank us later!

Meer lezen?
Waarom factor 50 dus niet de beste oplossing is
De beste foundations voor in de zomer