10 films die ieder modemeisje gezien moet hebben

Films en series kijken, dat is één van onze grote hobby’s. We kunnen er uren zoet mee zijn. Vandaag zetten we de 10 fashionable films die ieder modemeisje gezien moet hebben voor je op een rijtje. Leg dat fleece dekentje alvast op de bank en zet de waterkoker aan (of probeer dit salted caramel hot chocolate recpept), vanavond is het tijd voor een paar goede fashionable films!

The September Issue
Deze film is écht met Anna Wintour in de hoofdrol. Je krijgt namelijk een kijkje achter de schermen bij de Amerikaanse Vogue en ziet hoe The September Issue in elkaar wordt gezet.

Sex and the City 1 én ook natuurlijk deel 2
Er zijn zo ontzettend veel mooie items te zien in SATC 1 en 2 dat deze films absoluut een plaats in dit lijstje verdienen. Alleen al de trouwjurken die Carrie past in deel 1 zijn fan-tas-tisch! Rather buy Vogue than dinner right?

Mean Girls
We gaan hier maar één ding over zeggen: on wednesdays we wear pink!

Coco avant Chanel
Kan het nog meer fashion? Nou nee, in de film Coco avant Chanel krijg je een kijkje in het leven van Gabrielle Bonheur Chanel.

Diana Vreeland: the eye has to travel
Mode-icoon Diana Vreeland schreef geschiedenis door mode te verheffen tot kunstvorm en zwaaide een tijd lang de scepter bij Harper’s Bazaar en Vogue. Heel inspirerend!

Confessions of a Shopaholic
In deze fashionable film zitten onwijs veel herkenbare momenten. Naast het feit dat de film op en top fashion is, is hij ook nog eens heel erg grappig!

Breakfast at Tiffany’s
Dit is pas echt een klassieker. Ieder modemeisje MOET Breakfast at Tiffany’s gewoon gezien hebben!

Factory Girl
Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Andy Warhol en The Factory. De film gaat over celebrities en stijl, met in de hoofdrol Sienna Miller. We like! 

The Great Gatsby
Oké, het thema van deze film is misschien niet fashion, maar oh wat komen er prachtige creaties voorbij! Echt een must-see! 

Princess Diaries
Alle drie de delen van deze film zijn ook zeker de moeite waard om eens te kijken. Hoofdpersoon Mia wordt van een lelijk eentje omgetoverd tot een (fashion) queen. Het zijn ook drie echte klassiekers!

 

De perfecte snack bij je film? Dat is natuurlijk popcorn.
> Dit zijn de lekkerste popcorn recepten die je wil proberen

READ NEXT:
> Deze films wil jij met je vriendinnen kijken
>
>

PHOTO CREDITS FACTORY GIRL