10 leukste nieuwe emoji’s!

Yes, we have some very good news for you! Er komen bijna z’on veertig nieuwe emoji’s aan! Eindelijk kun je jouw liefde voor avocado’s uitbeelden met de avocado emoji. Of je frustratie met een face palm (finally!). Heb jij nog een emoticon die je écht mist? Grote kans dat die in de maak is… helaas moet je nog wel even wachten want de meesten worden pas in juni 2016 verwacht. Maar wij hebben alvast een voorproefje… ze zijn te leuk om niet te delen. Dit zijn onze 10 favorieten!

nieuwe emoji's

Selfie

Wij zijn allemaal schuldig aan een selfie hier en daar… (wanneer een selfie eigenlijk toegestaan is? Lees het hier). Binnenkort kun je dit uitbeelden met de selfie-emoji! Kun je even niet terug-appen omdat je net in een iets te lange selfie-sessie zit? Dan is een uitstekende-hand-met-telefoon-icoontje de uitkomst!

Popcorn

Het is toch van levensbelang om met één tik op de knop duidelijk te kunnen maken wat je precies wilt hebben uit de winkel? (Dan weet je lover precies wat ’ie moet meenemen, toch?). Kom maar op met die veel té zoute of té zoete popcorn.

Face palm

Yep, we noemden ’m al eerder. Eindelijk bestaat er een afbeelding om jouw frustratie uit te beelden!

LMAO

Op zoek naar die échte rollend-over-de-vloer-van-het-lachen-emoticon? Die komt er…

Avocado

Voor de avocado-lovers onder ons is deze écht onmisbaar…. (en zo laat jij je avocado’s sneller rijpen).

Unicorn

Sommigen hoeven gewoon niet uitgelegd te worden, toch? Deze eenhoorn is gewoon TE leuk.

Zwart hart

Geen bonkend hart, geen groen hart, gewoon een simpel zwart hartje (wat het precies betekent daar zijn we nog niet helemaal over uit;-)).

Klinkende champagne glazen

Cheers! Eindelijk een emoji om het proosten uit te beelden (wist je al dat wijn je knapper maakt? Lees het hier!).

Fingers crossed

Let’s keep our fingers crossed dat deze emoticons al veel eerder verschijnen!

Croissant

And last but not least: een lekkere croissant! Deze emoticon wil je op zondagochtend ook naar je lover kunnen sturen… (of andersom kan natuurlijk ook).

Bekijk hier een preview van de nieuwe emoji’s…

Source: Streetpeeper