3 kapsels die perfect zijn voor mensen met dun haar

Je wilt het liefst een dikke, volle bos haar waar je alle kapsels mee kan maken. Jammer genoeg heeft niet iedereen dit geluk, maar allemaal producten in je haar smeren werkt ook minder dan je denkt. We weten allemaal dat de bob het perfecte kapsel is voor als je dun haar hebt, maar er zijn verschillende variaties van die je haar nog voller maken.

1. Asymmetrische bob

Bij dit kapsel is de ene kant van je haar korter geknipt dan de andere kant. Hierdoor ontstaat er al meer volume en wanneer je een product als droogshampoo of andere volumespray in je kapsel aanbrengt zie je er niets meer van dat je haar misschien wat dunner is dan dat je zou willen.

 

2. Strakke bob

Wanneer je je bob op een lengte houdt, heeft je kapsel gelijk meer volume. Als je je puntjes laat uitdunnen is het logisch dat je haar er ook gelijk dunner uitziet, dus ga met dun haar voor een strakke, rechte lijn.

 

3. Lange bob

Dit kapsel staat eigenlijk bij elk haartype, maar het is extra mooi bij mensen met dun haar. Wanneer je er subtiele laagjes in laat knippen zal je zien dat je haar er gelijk een stuk voller uitziet.

 

READ NEXT
Zo ziet je haar er 3x dikker uit
Het perfecte kapsel voor jouw gezichtsvorm
5 kapsels waarbij je haar de hele dag mooi blijft zitten