4 jeanstrends van dit moment

De jeans is niet weg te denken uit je garderobe. Zowel in de zomer als in de winter is dit een musthave item in je kledingkast. Maar ook onder de jeans heb je verschillende trends. We zien de laatste tijd een aantal soorten jeans vaak terugkomen in het straatbeeld. Deze jeans trends stellen we graag aan je voor.

Wijd uitlopende jeans

Wat zijn we fan van dit model. De flared jeans is alweer een tijdje terug van weggeweest en hij maakt iedere outfit nét even wat meer stylish. Naast de zwarte, witte en blauwe flared jeans, is de flared tegenwoordig ook in talloze andere stofjes te verkrijgen.

[show_boutique_widget id=”812504″]

Vintage jeans

Haal je moeders kast maar overhoop, want wedden dat ze dit model jeans ook nog ergens heeft liggen? Hij was in de jaren ’80 en ’90 namelijk helemaal hot. En nu is hij weer terug van weggeweest. Deze jeans met hoge taille (en vaak nog knopen in plaats van een rits) en rechte pijpen zit ook nog eens heerlijk.

[show_boutique_widget id=”812505″]

Boilersuit

Ja ja, daar is hij weer. Hij valt misschien niet helemaal onder de jeans, maar eigenlijk ook weer wel.
De boilersuit is niet alleen in een beige kleur helemaal hip, ook in spijkstof zien we hem overal langskomen. Wij zijn fan!

[show_boutique_widget id=”812509″]

Jeans met print

Dit zijn we tegenwoordig steeds meer. Voorheen zag je alleen blousjes met een print. Deze printjes weten ze de laatste tijd gewoon door te voeren in de jeans.

[show_boutique_widget id=”812517″]

 

Nog schoenen nodig?
De schoenentrends voor 2019

Ook al zo een zin in de zomer?
Badpakken- en bikinitrends voor het nieuwe seizoen

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK