4 manieren om een bodysuit te dragen

Het is weer weekend! Ga jij vanavond stappen of lekker een drankje doen in de stad om het weekend in te luiden? Dan hebben wij de ideale top voor je: de bodysuit. De bodysuit is elegant en super stylish en hij is er in allerlei verschillende soorten, van sexy tot heel basic. Het enige nadeel is dat het een beetje onhandig is wanneer je naar de wc moet, maarja mode kent geen comfort zeggen we dan maar 😉 Wij vertellen je op welke manieren je de bodysuit kunt dragen.

Onder een oversized blazer

De oversized blazer is helemaal trending dit moment. Omdat deze blazers groot vallen valt je figuur snel weg. Door een body onder een blazer te dragen, krijgt je outfit de perfecte balans van vrouwelijk en casual.

https://www.instagram.com/p/B2PWMMTAAy1/?utm_source=ig_web_copy_link

Met een high waisted jeans

De bodysuit vinden wij het mooist met een high waisted jeans. Vooral omdat bodysuits erg strak kunnen zijn, is het fijn om een hoge broek te dragen. En niet te vergeten: hij doet je taille smaller lijken en je billen groter!

https://www.instagram.com/p/B1n976Ag_Sa/?utm_source=ig_web_copy_link

Met een pantalon

Een bodysuit werkt ook heel goed in combinatie met een pantalon of een pak. (Hier moet je op letten als je een pak koopt). Omdat een pantalon iets losser valt, is het juist heel mooi om hem te combineren met een strakke top.

https://www.instagram.com/p/BwWSgNfF9lL/?utm_source=ig_web_copy_link

Met een rok

Als je een rok draagt met een top erin, dan heb je kans dat de lijntjes van de top erg doorschijnen. Vooral als de rok strak is en het shirtje eigenlijk iets te lang. Een bodysuit is dan dé oplossing: je ziet geen lijntjes en hij blijft mooi op zijn plek zitten. En of je nou voor A-lijn rok of een pencil skirt gaat, de body kun je dragen met elke rok.

https://www.instagram.com/p/B14iRXWHW9P/

READ NEXT
De voordelen en nadelen van de body
Waarom iedereen shapewear zou moeten dragen
Waarom je al je jeans nu bij Topshop wil kopen