4 nieuwe fashion trends die het proberen waard zijn

Trends komen en gaan, en dat is nou precies wat er zo leuk aan is. Lekker experimenten met trends die je aanspreken. En als je het niks vind, dan draag je het gewoon niet. Ideaal! Gelukkig zijn er ook trends die eigenlijk iedereen wel kan hebben. En dit zomer seizoen zijn dat deze: de trends die écht het proberen waard zijn.

1. Franjes
Daar zijn we natuurlijk al een langere tijd dol op, maar er is een nieuwe soort in town. Deze franjes zijn wat subtieler dan de klassieke versie. Je vindt ze nu al in veel winkels, shoppen maar!

[show_shopthepost_widget id=”1741748″]

2. Zwart wit geblokte items
Streepjes en leopard print zijn al tijden hot en happening, maar wat dacht je van een andere print? Zwart geblokte items zijn misschien nog wel hotter dan de streepjes en leopard deze zomer. Of je nou voor een rok, een blouse een jurk of zelfs schoenen kiest, er stijlvol bijlopen doe je sowieso.

[show_shopthepost_widget id=”1741795″]

3. Fluwelen schoenen

Een nieuwe trend op schoenengebied, we like. We zagen fluweel het afgelopen seizoen al veel, maar er zijn nu ook veel fluwelen schoenen verkrijgbaar. En geef toe, ze zien er toch fantastisch uit?

[show_shopthepost_widget id=”1741836″]

4. Avondjurken voor overdag
Best gek, een avond jurk die je overdag draagt. Don’t worry, het staat super knap. Combineer de jurk gewoon met je favoriete basic item. Zo krijg je ook nog eens het gevoel dat je overdag een feestje viert 😉

[show_shopthepost_widget id=”1741860″]

READ NEXT:
Deze kleurencombinaties zijn huge dit seizoen
Fashion regels om te breken in 2016
De monthly fashion calendar: juli 2016

Source: Rebecca Minkoff