5 briljante fashion tips die jij wil weten

Zijn wij even blij dat er een aantal fashion hacks in het leven zijn geroepen die het vrouw zijn een stuk makkelijker maken! Hoe kom je anders pijnloos de dag op hoge hakken door? En wat als je dat éne jurkje met blote rug wilt dragen, maar ied-er-een kan zien welke kleur BH je daar onder draagt? Over BH’s gesproken… Waar koop je het perfecte exemplaar eigenlijk? Drama! Vandaag zetten we de 5 meest voorkomende fashion issues voor je op een rijtje, inclusief briljante tips én oplossingen! You can thank us later

5 onmisbare fashion tips die jij MOET weten!

1. Zo draag je hoge hakken zonder pijn
Het onmogelijke is mogelijk… Hoge hakken kun je namelijk wél zonder pijn dragen. Hallelujah! Het leuke is: voor deze bizarre tip heb je niet meer dan een rolletje leukoplast nodig! Wil je hier meer over weten? Bekijk dan het filmpje!

2. De perfecte BH maak je zelf
Soms lijkt het vinden van de perfecte BH een onmogelijke klus. We willen er namelijk allemaal uitzien alsof we net uit een Victoria’s Secret campagne zijn gestapt, toch? Wij vonden een trucje waardoor je aardig in de buurt komt… De perfecte BH maak je namelijk gewoon zélf!

3. Nooit meer blaren: zo loop je je schoenen binnen 5 minuten uit
Nooit meer blaren. Als dat toch eens waar zou zijn! Ehm, het is waar! Guess what? De oplossing is doodsimpel. Alles wat je nodig hebt is een paar leren schoenen, dikke sokken en een föhn! Je vindt hier wat je ermee moet doen… En Manon legt de oplossing nog even haarfijn uit in deze video!

4. Nooit meer broeken passen
Bespaar jezelf verkeerde maten en lange wachtrijen. Met deze truc heb jij binnen no time een perfect passende broek gevonden (zonder te passen!). En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog een tutorial voor je in petto…

5. Jurk met blote rug? Zo ziet niemand je BH!
Met deze briljante tip heb je wél het comfort van een BH, maar géén lelijke band op je rug! Want niets is zo mooi (en sexy!) als een jurkje met een laag uitgesneden rug, toch? Als je een top draagt met een raceback is dit de gouden tip, bekijk onderstaande video!

READ NEXT
Miskopen voorkomen doe je met deze tips!
Met deze tips houd je aan het eind van de maand nog wat over
De tips voor een weekend weg in de modestad Milaan

Source: Tommy Ton