5 grootste sieradentrends van dit najaar, we love!

Sieraden kunnen je outfit helemaal afmaken! Een mooie ketting op een knappe basic tee kan een heel verschil maken. En een mooi paar ringen om je vingers kan je look ook opleuken. Benieuwd naar waar je op moet letten bij het shoppen van je volgende aanwinst? We hebben de grootste sieraden trends van het najaar voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

Party look

Ga deze herfst en winter voor de party girl look. Bling bling en grote sieraden zijn hot! Oorbellen mogen groot zijn en opvallen. Je zult veel lange oorbellen in de winkels zien liggen. Maar ook kettingen en armbanden mogen shinen. Grote kettingen horen ook bij deze trend. Misschien draag je nu nog liever je meest opvallende sieraden op een feestje of tijdens een avondje stappen. Maar durf uit je comfortzone te stappen! Hoe opvallender, hoe beter.

Hoepels

Grote hoepel oorbellen in je oren zijn helemaal in. We gaan ze zien in alle vormen en maten, maar wat grootte betreft zit je met grotere ringen beter dan met kleinere. Dubbele ringen zullen gezien worden, uitgerekte ringen die niet helemaal rond zijn, en ook ringen met hoekige vormen. De ontwerpers hebben gekozen voor grafische vormen en houden het niet bij simpel. Ook ringen met steentjes aan de onderkant en staafjes door het midden zetten de trend voort. Deze ringen zullen echte statement oorbellen zijn. Hier vind je trouwens hele leuke.

Asymmetrisch

Deze trend is handig voor de dames die wel eens een oorbel kwijtraken. We zien dit najaar dat oorbellen niet dezelfde grootte hoeven te zijn. Je mag zelfs een heel klein steentje of ringetje in je ene oor combineren met een grotere langere oorbel in je andere oor. Het geeft een heel speels effect! Je kan ook voor een paar oorbellen kiezen waarbij één oorbel naar beneden valt, en je de ander juist omhoog draagt, over je oorschelp heen. Het mag allemaal. Ook hierbij moet je misschien even uit je comfort zone stappen, maar wie weet, vind je het wel hartstikke tof als je het eens geprobeerd hebt!

Initialen

Initialen kettingen zijn hot, hot, hot! Ze doen al een tijdje mee maar ze mogen nog steeds. Aan je ketting, armband of zelfs als ring!

Meerdere kettingen

Zeker, nog steeds. De mooiste schattigste kleine kettinkjes en dan een aantal bij elkaar. Je ziet het nog steeds en we love it. Hoe je het doet? Dat lees je hier.

Meer over sieraden:
Ben jij fan van minimalistische sieraden? Dan is dit leuk voor jou
Zo draag je meerdere ringen op de knapste manier
Je sieraden schoonmaken doe je zo

PHOTO CREDITS: ZARA