5 make-up tips die zorgen voor de meeste complimentjes

Je hebt altijd je eigen, vaste make-up en beauty routine, omdat deze het beste voor jou werkt. Meestal is dat ook wel zo, maar er zijn altijd dingen die je kan veranderen om jezelf er nóg mooier uit te laten zien. Wij hebben een aantal make-up tips voor je op een rijtje gezet die je sowieso complimentjes op gaan leveren.

1. Nude oogpotlood

Heb je ook altijd last van kleine ogen ’s ochtends? En duurt het een paar uur voordat je er überhaupt een beetje wakker uitziet? Dan hebben wij een tip voor je waarmee je ogen gelijk een stuk groter lijken en je ziet er frisser uit. Het is slim om een lijntje nude oogpotlood aan de binnenkant van je ooglid aan te brengen. Zo krijg je een veel frissere (maar wel natuurlijke) uitstraling.

2. Tinted moisturizer

Wil je het liefst geen foundation dragen maar wel met een verzorgde look de deur uit? Dan is tinted moisturizer de perfecte oplossing. Je krijgt er een kleurtje van en de crème is goed voor je huid. Je verbergt net die vervelende rode plekjes en je huid ziet er egaal uit.

3. Natural glow

Wanneer je een normale werkdag hebt doe je niet zo snel de make-up routine die je ook gebruikt wanneer je een avond gaat stappen. Een van de producten die daarbij niet kunnen ontbreken is highlighter, maar hoe kan je een net iets minder opvallend effect creëren voor je dagelijkse look? Dat kan door een beetje highlighter te mengen in je foundation. Zo heeft je hele gezicht een natural glow zonder dat het too much is.

4. Primer

Wil je voor de natural no make-up look gaan? Dan is dit product goed om te gebruiken. Misschien niet helemaal eerlijk, maar het is toch belangrijk om er alsnog verzorgd uit te zien zonder make-up. Primer zorgt ervoor dat poriën en fijne lijntjes worden opgevuld, waardoor je huid er een stuk gladder uitziet. Zo heb je zelfs zonder foundation een stralende huid.

5. Foundation hack

Je foundation zit ’s ochtends perfect en aan het einde van de dag lijk je op een glimmende ster. Herkenbaar? Voor ons in ieder geval wel en wij hebben de beste tip waarmee je geen last meer hebt van dit probleem. Natuurlijk breng je als eerste primer of moisturizer aan zoals je dat altijd doet. Poeder daarna eerst je gezicht en breng daarna pas de foundation aan. Zo heb je de hele dag een matte uitstraling en je foundation blijft ook nog eens langer zitten. Iedereen zal verbaasd zijn over hoe jij dit doet.

 

READ NEXT
De beste foundation sticks voor vlekkeloze make-up
Make-up tips voor iedereen met hooded eyes
De 6 beste make-up tips voor vrouwen met een bril