5 mooiste kleuren om te dragen als je een redhead bent

Ben je gezegend met rode lokken? Lucky you! Jouw haarkleur is het meest uniek, slechts 2 procent van de wereldbevolking is redhead. En hé, er zijn nog vijf andere redenen waarom het awesome is om redhead te zijn. Lees het hier. Als roodharige heb je misschien het gevoel dat niet alle kleuren kleding jou even goed staan. Maar toch zijn er een paar kleuren die jij echt als geen ander goed kan dragen. Lees je mee?

1. Smaragdgroen

Groen is een kleur die jou echt perfect staat. Smaragdgroen bij uitstek. Maar andere kleuren groen staan jou ook goed. Je kan zelfs verschillende kleuren groen in één outfit combineren, dit kan je ook heel goed hebben. Extra fijn dat we deze kleur nu ook vrij veel in de winkels zien liggen!

2. Zwart

We horen je denken: deze kleur staat iedereen toch altijd goed? Klopt, meestal wel. Maar toch kan de kleur soms wel erg donker uitkomen bij brunettes en is het voor blondines soms een iets te ‘harde’ kleur. Bij roodharigen zorgt zwart er juist voor dat hun haarkleur extra mooi uitkomt. Jouw rode haar knalt eruit als je zwart draagt.

3. Donkerblauw

Als redhead heb je vast wel een donkerblauw item in je kast hangen. Fijn! Deze kleur staat jou ook goed. Probeer eens alleen donkerblauw te dragen in één outfit. Maar zorg er wel voor dat je verschillende materialen met elkaar combineert als je één kleur draagt. Zo draag je een all dark blue outfit op zijn best. 😉

4. Bruin

Ga je op zoek naar bruine items? Kijk dan naar chocoladekleuren, kaneelkleurige items of cognackleurige items. De combinatie van bruine items en jouw rode haar staat heel goed. En een extra pluspunt: deze neutrale kleur kan je eigenlijk altijd aan én het zal niet uit de mode gaan.

5. Rood

YES! Rood is dé herfstkleur van dit najaar and guess what? Deze kleur staat jou ook prachtig. Hoewel je misschien altijd rood hebt afgezworen, is het tegendeel bewezen. Je moet er bij deze kleur op letten dat je de juiste rode tint kiest. Vind je rood te heftig, begin van met een bordeuxrood.

Benieuwd naar de haarkleurtrends van dit najaar?
> Rood haar met een kleine update zit er ook tussen

READ MORE:
Deze kleuren passen het beste bij jouw ogen
Wil jij je natuurlijke haarkleur terug? Zo doe je het
Last van haaruitval? Met deze 4 tips kom je er vanaf

 

 

PHOTO CREDITS: RILEYRASMUSSEN