5 plekjes waar je heen kunt gaan voor een geslaagde date

Een eerste date is altijd spannend. Naast het bedenken van een outfit en een geschikte make-up look, is de locatie van de date natuurlijk minstens zo belangrijk.

Je wil niet zo’n stijve bedoeling dus de locatie moet niet te formeel zijn. Hoewel veel mensen ervoor kiezen om naar de bioscoop te gaan, vinden wij anderhalf uur naast elkaar zitten in het donker zonder iets te zeggen, niet zo heel boeiend.

We snappen dat het lastig is hoor, zo’n goede locatie vinden, daarom helpen wij je een handje. Hier een lijstje van met de allerleukste hotspots voor een date.

Ton Ton club

Hier hoef je niet bang te zijn voor awkward silences, want daar is de Ton Ton club veel te gezellig voor. Hier kun je lekker gaan gamen, bordspelletjes spelen en heerlijk eten. Er zijn twee locaties in Amsterdam: in West en in het centrum. In West is er echt meer sfeer dan op de Wallen. Dit komt voornamelijk door de vele toeristen in het centrum.

https://www.instagram.com/p/_Z0rjXr2l-/?taken-by=tontonclub

Toomler

Niets breekt het ijs beter dan een paar goede grappen en daarom is Toomler the place to be voor een first date. Toomler is een theatercafé waar comedians live optreden, maar je kunt er ook lekker drankjes doen en eten. Vergeet niet te reserveren, want ze hebben maar een beperkt aantal plekken per dag. En mocht het nou niet grappig zijn, dan heb je in ieder geval iets om over te praten.

https://www.instagram.com/p/tLLj3vJooO/?taken-by=clubtoomler

Café Finch

Gelegen in het hartje van de Jordaan is Finch niet alleen perfect voor een lekker ontbijt of lunch, maar ook ‘s avonds kun je hier terecht voor een gezellige wine and dine avond.

https://www.instagram.com/p/BS-4eLmD1wk/?tagged=cafefinch

De Bajes

De Bajes is een bar/restaurant aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De muren staan vol met prachtige streetart en het menu vol met de lekkerste hapjes en gerechten van oesters tot tapas. Dus houden jij en je date van eten dan moet je hier zijn.

https://www.instagram.com/p/BS_EbCMlSR2/

Hugo’s bar and kitchen

Gelegen in Amsterdam West vind je hier Franse gerechten in een tentje dat je het gevoel geeft alsof je ergens in Parijs bent. En wat is nu romantischer dan een first date in Paris?

https://www.instagram.com/p/oBkfiqyaIO/?taken-by=hugosbarandkitchen

Liever een pizza date?
Hier eet je de lekkerste pizza’s in Amsterdam

Voor iedereen die dit weekend gewoon lekker gaat chillen
3 recepten voor de pindakaas addicts onder ons
Chill outfits waar je ook mee de deur uit kunt!

PHOTOCREDITS : TONTONCLUB