5 under the radar vakantiebestemmingen voor deze zomer

We hebben eerder al geschreven over de mooiste AirBnB’s in het buitenland en de designersuites waar je hoe dan ook een keer naartoe wilt. Maar we hebben nu 5 vakantiebestemmingen gevonden die je aan het rijtje toe kunt voegen… Man oh man. We garanderen je in ieder geval: heel wat zon, heel veel wijn en veel rust. Vergeet die drukke kantoorbaan op deze heerlijke (nog) onbekende vakantiebestemmingen:

Campeche – Mexico

Vergeet Tulum! Campeche is totaal niet gericht op toeristen, dus is het lekker rustig en authentiek. Hier vind je geen 5-sterren restaurants of hotels. Je waant je dus écht in de stad Campeche en maakt deel uit van hoe mensen daar leven. Maak je Instagram-vrienden jaloers, want je kunt hier hele fijne kiekjes maken!

https://www.instagram.com/p/BYRFtYGAnnO/?hl=nl&taken-at=1019700640

Aix-en-Provence – Frankrijk

Als we naar Frankrijk gaan, gaan we natuurlijk het liefst naar Parijs. Zelfs als het voor de 6e keer is. Maar zoekend naar niet-mainstream vakantiebestemmingen, kwamen we Aix-en-Provence tegen. Waar je in Parijs stress hebt omdat je “nog zoveel moet shoppen”, heb je dat in Aix-en-Provence totaal niet. Voor een lazy, culturele vakantie zit je hier geramd! Oh trouwens, voor de dames die deze zomer naar Aix-en-Provence gaan: ‘aix’ wordt uitgesproken als ‘X’. Wel zo handig om te weten als je de weg vraagt! ;-]

https://www.instagram.com/p/BYQ3jRtnYpz/?hl=nl&taken-at=215175464

Trieste – Italië

De redactie van MonStyle had nog nooit gehoord van Trieste en dat is best… triest. Trieste is namelijk een prachtige bestemming in Italië die op de een of andere manier nooit mainstream wordt. Ontdek Trieste eens een keer in plaats van opnieuw naar Venetië te vertrekken. Out of your comfort zone!

https://www.instagram.com/p/BYRDtvMA2Cb/?hl=nl&taken-at=214560101

Lombok – Indonesië

Als mensen in je omgeving op vakantie gaan naar Indonesië hoor je vaak de bestemming Bali voorbij komen. Prachtig, maar drukbezocht en je hebt misschien al wel een paar keer kunnen meegenieten via de vakantiefoto’s van je vriendinnen. De plek waar zeker nog niet zoveel mensen zijn geweest, is Lombok. Lombok is perfect voor de mensen die even weg willen zijn van alle drukte en zich helemaal in de natuur willen wanen. Kijk nou zelf, plaatje toch?!

https://www.instagram.com/p/BYRCVKpAWfs/?hl=nl&tagged=lombok

Ikaria – Griekenland

Vergeet Athene even. Ikaria is één van de landen in de Blue Zones. De inwoners van landen in de Blue Zones leven langer dan de rest van de wereld. Daar wil je dus sowieso geweest zijn en misschien leef jij door je bezoekje in Ikaria nu ook wel langer. You never know… Ikaria staat ook wel bekend om haar wijngaarden. Heb je nog meer redenen nodig?

https://www.instagram.com/p/BYQ3B1egOQa/?hl=nl&taken-at=238153292

READ NEXT:
Vakantie apps die je this summer nodig hebt
Zo zie je er godvergeten goed uit op vakantiefoto’s
Zonnige vakantie op de planning? Deze essentials heb je nodig

Source: sea2sky