5x recepten voor de allerlekkerste dip OOIT!

Guacamole op je taco, burrito of als dipsaus bij je nacho’s. We kunnen er geen genoeg van krijgen. We hebben het dan niet over de guacamole uit een zakje, maar de vers gemaakte. Nu is het bijna niet mogelijk, maar het kan soms gaan vervelen om wéér die ‘standaard’ guacamole te maken. Wij hebben vijf keer de lekkerste recepten voor jou die anders zijn dan je standaard guacamole. 

Basic guacamole

Ja, die basic guacamole die is toch wel heel lekker. En zo te maken. Met vijf minuten heb jij die lekkere dip op tafel staan. Het enige wat je nodig hebt voor de dip is avocado, limoen, tomaat, rode ui en een heel klein beetje zout.

Knoflook guacamole

Wil je toch even iets anders. Dan is de knoflook guacamole voor de knoflook lovers onder ons, heaven.  Hetzelfde recept als de standaard guacamole, alleen hier zit wat knoflook door.

Asperge guacamole

Als je op dieet bent, dan is de dip met asperge heel lekker. De asperge vult de guacamole dip op, waardoor het ook maar 70 calorieën bevat.

Citroengras guacamole

Houd jij wel van een wat zuurdere bite? Ga dan voor de guacamole met wat citroengras.

Geroosterde tomaten guacamole

Zo’n tomatendip is erg lekker. Maar guacamole ook… Kan je niet kiezen? Dan is de guacamole met geroosterde tomaten er doorheen heerlijk.

 

READ NEXT
Skin care tips die je wil weten voor je dertigste
De beste workouts voor strakke billen
Op dit tijdstip verlies je de meeste calorieën

We love Avocado

Avocado: lekker door je salade, smoothie of als snack met een beetje peper en citroensap. De variaties zijn eindeloos. De vrucht komt oorspronkelijk uit Mexico

Lees meer »