6 items waarmee je comfortabel op reis gaat

Ga je binnenkort op city-trip of heb je in lange reis op de planning staan? Dan wil je natuurlijk wel zo comfortabel mogelijk op reis gaan, toch? Of je nu met de trein, met de auto of met het vliegtuig gaat, stijlvolle en comfortabele kleding is een musthave. Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje, zo zie je er knap uit en irriteer je je ook niet aan strakke stoffen. En niet te vergeten zo kom je niet verkleumt uit het vliegtuig.

1. Een bralette

Niets vervelender dan knellende bh bandjes, toch? Al helemaal als je aan het reizen bent. Een bralette is your best friend voor een (lange) reis. Doordat een bralette geen beugel heeft, zit ‘ie echt veel fijner. En hij mag gezien worden! Draag hem onder een laag uitgesneden top als je er echt heel stijlvol uit wil zien. Je kan hem natuurlijk ook gewoon onder een fijne trui dragen, hij zit in ieder geval lekker.

2. Een comfortabele broek

Sweatpants niet zo chic? Think twice. Met een luxe sweatpants of een track pants ga je veel lekkerder op reis dan met een strakke skinny jeans. Een pantalon kan ook een perfect item zijn, als je meer van chic houdt.

3. Loafers

Geen veters, geen ritsen, maar loafers. Die trek je makkelijk aan en ze zitten ook nog eens lekker. Ze zijn daarnaast net zo chic als hakken of mooie boots. En als je je schoenen even uit wil schoppen, kan dat gewoon.

4. Een extra ”laagje”

In laagjes kleden is altijd slim als je op reis gaat, al helemaal als je met het vliegtuig gaat. Want vliegtuigen kunnen erg koud zijn. Reis daarom altijd met een extra laagje. Je kan bijvoorbeeld een oversized sweater over je tee dragen (kies een trui die écht lekker zit), een blouse onder een sweater kan natuurlijk, staat weer net wat luxer.

5. Een sjaal

Een sjaal is ook een item dat je mee wil nemen in de auto, het vliegtuig of de trein. Heerlijk om je nek mee warm te houden en je kan hem ook om je heen slaan als poncho of over je benen leggen als dekentje. Multifunctioneel item!

6. Blazer

Een trainings- of joggingsbroeken zijn tegenwoordig helemaal toegestaan buiten de deur. De lekkerste broek voor als je lang moet reizen. Maar als je net iets gekleder wilt begrijpen wij dat heel goed. Combineer je comfy broek daarom met een blazer. Naast dat het er stijlvol uit ziet blijft je blazer mooi. Want een blazer in een vol gepropte koffer propte koffer is nooit een goed idee.

Heb je deze tropische bestemming in Berlijn al gezien?
Dit is het tropische eiland in Berlijn waar je NU heen wil

Wil je alleen op reis?
Dit zijn de beste plekken om naar toe te reizen in je uppie

Ben je single?
Bekijk dan deze reis bucketlist voordat je gaat settelen

 

PHOTO CREDITS: THRIFTSANDTHREADS