6 kapsels die blijven zitten tijdens het sporten

Je kent het wel: ben je net lekker op tempo gekomen op de loopband, . Serieus? Moet ik nu stoppen om m’n haar te doen? Je houdt het nog even vol, maar besluit dan om je workout te pauzeren. Niets is irritanter dan halverwege je workout te moeten stoppen vanwege je haar. Om ervoor te zorgen dat je workout niet meer wordt verstoord, hebben we haarstijlen verzameld die perfect zijn voor in de sportschool. Het is niet alleen handig tijdens je workout, maar het zorgt er ook voor dat je haar er na de workout nog acceptabel uitziet. Ook best fijn!

1. Braided Bun

Verdeel het bovenste deel van je haar in twee delen en maak van allebei een vlecht tot ongeveer je nek. Zet ze samen vast  en maak er, samen met je overgebleven haar, een strakke knot van.

2. Boxer braids

De welbekende boxer braid. Misschien wel de populairste look voor het sporten. Maak een middenscheiding en maak aan beide kanten een vlecht. Vlecht je haar van boven naar beneden in je nek.

3. Messy bun

Uit ervaring kunnen wij zeggen: een blijft niet zitten tijdens het sporten. Maar déze messy bun wel. Pak de bovenste helft van je haar en zet dit met één of twee elastiekjes bovenop je hoofd vast in een knot. Van het overgebleven haar maak je een vlecht en die zet je vast met een speldje onder je knot.

4. Lage vlecht

De makkelijkste haarcoupe, maar ook één van de beste. Borstel je haar naar achter en maak een lage vlecht. Als je last hebt van plukjes naast je gezicht, kun je voor de zekerheid ook nog een haarbandje van elastiek indoen. Maar je kunt ze ook vastzetten met bobbypins.

5. Half-om-half

Het is erg lastig als je haar net te kort is voor een staart of een knot, maar ook hier is een oplossing voor! De half bun is de uitkomst voor dit probleem. Je voorste plukken haar zijn stevig vast gezet in een klein staartje en de andere helft van je haar hangt los. Nu heb je geen reden meer om je niet keihard uit te sloven in de sportschool!

6. Haarband

Als je geen zin hebt om moeite te doen kan je ook altijd voor een haarband gaan! Dit is super handig en ook nog eens stylish. Ga bijvoorbeeld voor een kleurtje die ook terugkomt in je sportkleding. Je ziet er nu niet alleen leuk uit, maar ook je haren zijn uit je gezicht.

READ NEXT:

>
>