7 concealers die beter zijn dan je Instagram filter

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom vertelden wij jullie eerder al eens hoe je ervoor kunt zorgen dat je geen wallen krijgt (en dat doe je dus op deze manier). Maar wie weet heb je het gisteravond wel iets te laat gemaakt en heb je vanmiddag een belangrijke afspraak, waar je natuurlijk wel een beetje fris en fruitig wil verschijnen. In dit soort gevallen is er absoluut een plan B nodig. En gelukkig kun je gewoon je wallen wegwerken met make-up!

De eerste noodoplossing is heel simpel: werk donkere kringen weg met concealer. Hierbij is het wel belangrijk dat de kleur van de concealer iets lichter is dan je huidskleur. Vervolgens breng je de concealer aan.

Maar blijkbaar doen we dit allemaal verkeerd, vooral als je concealer aanbrengt onder je ogen. Het is de bedoeling dat we met onze toverstaf stippen zetten, in plaats van dikke strepen te zetten over onze wallen. Het schijnt slecht te zijn voor je huid, omdat deze natuurlijk al zo dun is rondom onze ogen (Deze dingen doe jij onbewust die slecht zijn voor je huid!) Voortaan dus stipjes zetten en met je vingers voorzichtig uitsmeren. Be gentle! Maar niet iedere concealer is natuurlijk even goed en daarom hebben we de beste voor jou op een rijtje gezet.

Met deze make-up tips moet je ervoor kunnen zorgen dat niemand in de gaten heeft dat jij een iets te kort nachtje hebt gehad. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je nu elke nacht kunt doorfeesten, want jouw beautyslaapje blijft erg belangrijk. En lukt het dan allemaal echt niet meer, gebruik dan een aardappel of gebruik deze andere tips! Good luck!

Oha, wist je dit al?
Rode lippenstift tegen wallen!
Fouten die je maakt voor je gaat slapen