7 dingen die je alleen op een kantoor in de modewereld kan dragen

Rode hakken, korte rokjes en metellica shirts, de meeste moeten er niet aan denken om hierin naar je werk te verschijnen, maar een van de voordelen van het werken op een kantoor in de modewereld is dat je niet echt een dress code hebt. Iedere dag is een soort casual friday.

Geen gedoe met werktruien die je te laat hebt gewassen en nu nog niet droog zijn of mantelpakjes die niet lekker zitten. In de modewereld gaat het erom dat je je persoonlijke stijl laat zien. Hier zitten natuurlijk ook grenzen aan: het is niet de bedoeling dat je bh te zien is of je in je trainingspak op je werk verschijnt. Het blijft natuurlijk gewoon je werk en je wilt er wel representatief uitzien. Maar dit zijn 10 dingen op elk kantoor een no no zijn behalve in de modewereld.

Lace en doorschijnende tops

Kant wordt op veel werkplekken waarschijnlijk geassocieerd met nachtkleding. En lace jurkjes zijn misschien wat te overdressed voor een woensdagmiddag meeting. Ook die knappe doorschijnende top kan je beter voor het weekend bewaren. Maar het is A okay in de modewereld.

Sweatpants

Hoewel trainingspakken uit den boze zijn, kun je zeker wegkomen met mooie sweatpants op kantoor. Dus houdt jij van lekker casual? Dan weet je wat je roeping is.

Korte rokjes 

Rokjes zijn perfect om je benen mooi uit te laten komen en dat moet natuurlijk aangemoedigd worden. Vooral als het in de zomer warm is op kantoor is het heerlijk om even met de benen bloot te gaan!

T-shirts met rockbands

Doodskoppen zijn misschien op veel kantoren not done. Maar een gaaf t-shirtje van je favoriete band (of gewoon omdat het nu helemaal in is) is geen probleem.

Statement earrings

Knoopjes en kleine steentjes zijn natuurlijk altijd goed, maar statement oorbellen zijn een stuk leuker. Op een kantoor krijg je al snel ‘grappige’ opmerkingen van je collega’s. Maar dat zal op een vrouwenkantoor niet zijn, daar zal je juíst bejubeld worden om die nieuwe statement pieces!

Ripped jeans

Ripped jeans zijn echt no biggie op fashion kantoren. Het is net zo normaal als een gewone jeans.

Wat wel niet veranderd is vroeg opstaan, maar dit maakt jou ochtenden iets minder zwaar!
Ochtendrituelen van succesvolle vrouwen
>Simpele ontbijtjes én binnen 5 minuten klaar!
>De allerbeste concealers volgens de pro’s die je meteen kunt shoppen