8 redenen waarom je naar Hudson’s bay wil gaan

Het iconische warenhuis uit Canada heeft nu ál haar deuren geopend in verschillende steden in Nederland, YES! Wij zijn hier heel blij mee! Gisteren opende de laatste vestiging zich in Tilburg. In totaal kan je nu in tien verschillende steden shoppen bij Hudson’s Bay. De gelukkige steden zijn naast Tilburg ook Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Breda, Maastricht, Den Haag, Almere, Den Bosch en ZwolleEn wij weten zeker, dat je dit niet wil missen.

1. Alles wat je hebben wil

Hudson’s Bay staat bekend om de meest mooie fashion. Je kan vele mooie merken vinden in de winkels. Ook de beauty merken die waarschijnlijk boven aan je verlanglijstje staan, liggen hier in de schappen. Je kijkt je ogen uit bij Hudson’s Bay… Het is zo groot en alle producten zijn zó mooi. Wij zouden hier wel uren kunnen rondlopen (is ook goed voor lijn). Ook voor een update voor je huis of voor je slaapkamer zit je bij Hudson’s Bay goed, de woonafdeling is geweldig. Eigenlijk vind je er gewoon alles onder één dak, zelfs gadgets!

2. Je kan je man of je vriend meenemen

Over die gadgets gesproken, voor je man of jouw vriend is Hudson’s Bay ook de place to be! Gadgets zijn natuurlijk best wel een mannending, dus terwijl jij rustig die overvloed aan kleding past, kan hij rustig op deze afdeling rondneuzen. Maar het wordt nog beter: de winkels hebben ook heel veel mooie fashion voor mannen! Amsterdam heeft zelfs vier verdiepingen vol aan kleding voor mannen. Kunnen jullie dus ook nog lekker samen kleding shoppen. En is hij absoluut niet in de mood om te shoppen? Dan kan hij lekker relaxen in de banken en stoelen voor de ruime paskamers terwijl jij kleding past.

3. Mooiste en leukste merken

Om nog even terug te komen op die vele mooie modemerken, dit is ook absoluut een reden om er heen te gaan die even genoemd mag worden. Je kan er namelijk ook kleding kopen van The Kooples, Rika en Fabienne Chapot. Er is voor ieder budget iets te koop. Fan van Nike en Adidas? Dan kan je ook zeker shoppen bij Hudson’s Bay.

4. Te knap restaurant

Van al dat shoppen krijg je natuurlijk honger. Eten na een heuse shoppingssessie is natuurlijk erg fijn, en wat is nou fijner dan dat je hiervoor niet eens de deur uit hoeft? Hudson’s Bay heeft ook een prachtig restaurant. Het interieur van het restaurant is echt echt ECHT stunning. Hier kan je veel Insta-waardige foto’s maken, dat kunnen we wel garanderen, vooral in het restaurant van de Hudson’s Bay in Amsterdam (inclusief marmeren vloer, omg!).

5. Het interieur is to die for

Maar echt, niet alleen het restaurant ziet er goed uit. Nee, eigenlijk ziet gewoon iedere verdieping en vrijwel iedere hoek er mooi uit. Fijn toch? Het oog wil ook wat! Iedere ruimte ziet er lekker licht en kleurrijk uit. En de winkel is mega chic. De liftdeuren zijn goud, hoe fancy is dat? Je hebt het gevoel alsof je in het meest luxe winkelparadijs ooit loopt.

6. Urban Decay

Urban Decay kon je alleen nog maar kopen in de ICI Paris XL winkels. En daar zijn er nou niet zo heel veel van in Nederland, best wel zonde eigenlijk. Maar je voelt hem vast al aankomen: Hudson’s Bay verkoopt dit beautymerk ook, wil je hebben!

7. Designer bags voor een prikkie

Oké, misschien niet voor een prikkie, maar wel voor minder. Hudson’s Bay past het concept toe waarbij er tweedehands tassen te koop zijn. Denk hierbij aan de prachtige designer bags van bijvoorbeeld Céline en Louis Vuitton. What a dream… Ben je al heel lang op zoek naar een designer bag? Dan hebben we hier ook een aantal hele mooie voor je uitgezocht voor ieder budget.

8. Extra services

Je kan voor extra services ook terecht bij de winkels. Is je geliefde horloge stuk? Dan ga je gewoon langs de horlogemaker. Kunnen je nagels wel een opfrisser gebruiken? Dan ga je toch lekker naar de nagelsalon. En vind je het altijd moeilijk om dé perfecte jeans te vinden? Reserveer een personal shopper via de app. Jeans kapot? Dan staat er een denim-deskundige voor je klaar. Even langs de kapper gaan is hier ook geen probleem. Er is een mooie dames- en herenkapsalon. Nooit meer naar huis! 

Deze shopping hacks en weetjes wil je ook weten:
De shopgeheimen voor het shoppen bij Forever 21
Slim shoppen: geheimen die iedere koopjesjager moet weten
> Dit is het shopwalhalla waar stiekem alle modemeisjes shoppen

 

PHOTO CREDITS: ELIETTE_B