9x de lekkerste sandwich recepten

Iedere dag weer verzinnen wat je gaat lunchen kan zo lastig zijn. Een salade is natuurlijk hartstikke gezond, maar iedere dag een salade is ook weer zo saai. Een broodje kan dan zoveel lekkerder zijn. Treat yo’self, met een van deze superlekkere recepten!

1. Avocado grilled cheese

Als je toch trek hebt in een tosti is de avocado grilled cheese een heerlijk recept. De sandwich bestaat uit gesmolten kaas, avocado en rode pesto. Maak het af met wat knoflookpoeder en je lunch is klaar.

2. Kip en avocado sandwich

Heel spannend klinkt dit niet, maar is het wel. Op het broodje zit kaas, tomaten, bacon, basilicum en chips. Ja, echt waar (!) chips maakt deze sandwich echt een feestje.

3. Pulled pork sandwich

Als je trek hebt in vlees tijdens je lunch, is de pulled pork sandwich heerlijk.  Doe wat pulled pork op je broodje, jalapeños en als je er van houdt ananasschijfjes.

4. Caprese sandwich

De combinatie van mozzarella, avocado, tomaat, ei en ham zorgt voor een heerlijke lunch. Maak het af met wat balsamico.

5. BLT sandwich

Een BLT-sandwich is altijd lekker. Met een beetje pesto maak je deze klassieke sandwich net iets spannender.

6. Gegrilde brie sandwich

Als je brie lekker vindt, dan is het volgende recept ‘heaven’ voor jou. Stop er wat brie, perzik en honing op. De zoete smaak van perzik en honing zorgen voor de juiste smaak.

7. Aardbei basilicum sandwich

Bij deze combinatie heb je waarschijnlijk veel vraagtekens, maar het is echt heel lekker. Ook wel het ‘kater’ recept genoemd. De sandwich eet je (het liefst) op een croissant. Hierop wat basilicum, aardbeien, brie, ham, eieren en honing.

8. Gehaktbal sandwich

Als je toch voor een luxere lunch wilt gaan, dan is een sandwich met gehaktballen er op lekker. Doe er wat mozzarella en tomatensaus bij en genieten maar!

9. Krokante vis sandwich

Heb je even geen trek in vlees of een vega sandwich en juist wel vis. Dat kan! Doe er wat sla en groente op. Met een visburger en je bent klaar! Zo simpel.

READ NEXT
>De beste workouts voor strakke billen
Op dit tijdstip verlies je de meeste calorieën
Hierdoor wordt je banaan sneller rijp
De redenen waarom iedereen een bikini body heeft