Allerbeste workouts voor zichtbare buikspieren

Het nieuwe jaar is nu echt begonnen en we hebben vaak veel goede voornemens. De belangrijkste daarvan is meestal toch wel sporten en weer in shape komen. We willen natuurlijk allemaal voor de zomermaanden een mooie strakke buik, zodat we mooi in onze bikini’s en badpakken kunnen. Maar wat zijn nou de allerbeste workouts om dat voor elkaar te krijgen?

We kennen hem allemaal en zullen het vast wel een keer gedaan hebben. Planken blijft de beste workout voor je buik. Gelukkig kan je meerdere oefeningen vanuit het planken doen. Zodat je niet alleen maar zo strak hoeft te liggen. Welke dat zijn en hoe je ze moet doen gaan we je nu vertellen.

Mountain climber

 Met deze oefening ga je inplaats van op je onderarmen op je handen leunen. Houd je armen goed gestrekt. Haal steeds je benen om en om naar voren. Als of je aan het klimmen bent. Probeer dit op een goed hardlopend tempo vol te houden. Doe dit 30 keer per been.

Side plank

Leun voor deze oefening op je linker onderarm en leg hem recht neer en leun op je linkervoet. Hou je lichaam volledig gestrekt. Breng je voet en hand naar elkaar toe. Herhaal dit 30 keer en draai je daarna om zodat je de andere kant kan doen.

Reverse plank

Met deze oefening ga je op je handen staan met je rug naar de grond. Hou je lichaam helemaal gestrekt zodat alleen je handen en voeten de grond raken. Als je het extra zwaar wil maken, til je je benen een voor een gestrekt omhoog. Doe dit 40 seconden neem weer 10 seconden rust en doe het opnieuw.

 

Vergeet niet om deze workouts te proberen.
Deze workouts doe je gewoon vanuit je bed
5 oefeningen voor je billen die beter zijn dan squats